Valmierā notiks "Dziedošo ģimeņu" koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Sestdien, 18.decembrī, plkst. 18 Valmieras Kultūras centrā notiks LNT šova „Dziedošās ģimenes” koncerts, kurā piedalīsies četri pusfināla laureāti – Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes, Uškānu ģimene no Daugavpils, Ņikonovu ģimene no Talsiem un Krūmiņu ģimene no Alūksnes.

Koncertprogrammā apmeklētājiem būs iespēja baudīt pārdomātus un kvalitatīvus priekšnesumus, kas uzburs sirsnīgu atmosfēru un parādīs, cik skanīgas un stipras ir ģimenes Latvijā.

Augusta beigās telekompānija LNT sāka dziedāšanas šova „Dziedošās ģimenes” otrās sezonas tiešraižu ciklu. Projektā kopumā piedalījās 20 ģimenes no visas Latvijas, pārstāvot tādas pilsētas kā Alūksne, Limbaži, Lielvārde, Preiļi, Valmiera, Talsi, Jelgava, Daugavpils, Rīga un citas.

Pēc sīvas cīņas par šā gada „Dziedošo ģimeni” tika atzīti Zaļkalniņi no Lielvārdes. Par šo ģimeni finālā nobalsoja 35937 reizes. Otro vietu ieguva Uškāni no Daugavpils, savukārt trešajā vietā ierindojās Ņikonovi no Talsiem.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā nopērkamas visās „Biļešu paradīzes” kasēs un Valmieras Kultūras centrā. Biļešu cena Ls 3,- un Ls 5,-.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu