Dailes teātris turpinās viesizrādes arī novembrī

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dailes teātris, kura ēka tiek remontēta, turpinās viesizrādes arī novembrī. Novembrī Dailes teātris ar savām izrādēm dosies pie teātra cienītājiem Alūksnē, Jelgavā un Ventspilī.

3. novembrī Alūksnes Tautas namā Ilze Vazdika un Jānis Paukštello izspēlēs divu vientuļu cilvēku aizkustinoši dramatisko pasauli Māras Zālītes traģikomēdijā "Zemes nodoklis".

Jelgavas pilsētas Kultūras namā Dailes teātris atkal atgriezīsies 7.novembrī, kur tiks rādīta britu dramaturga Mārtina Krimpa mūsdienu pastorāle "Noskūpsti mani vēlreiz". Didža Jonova režisētajā izrādē mīlestības un naida trijstūri spēlēs Esmeralda Ermale, Aija Dzērve un Ēriks Vilsons.

12. novembrī Dailes teātri gaidīs Ventspilī, kur plkst.16 kultūras namā "Jūras vārti" notiks Viljama Somerseta Moema mūsdienu laulības komēdijas "Penelope un Diks" izrāde, kuras režisors ir Dž.Dž.Džilindžers. Uz Ventspili dosies aktieri Rēzija Kalniņa, Lauris Subatnieks, Juris Gornavs, Indra Briķe, Pēteris Gaudiņš, Vita Vārpiņa un Marīna Janaus.

Šajā rudenī Dailes teātris ar izrādēm jau viesojies Jelgavā, Gulbenē, Valmierā, Daugavpilī, Ventspilī, Kuldīgā, Cēsīs un Mālpilī. Vēl oktobrī paredzēts doties uz Siguldu, kur 20.oktobrī Siguldas pilsētas kultūras namā notiks Ronalda Hārvuda komēdija "Kvartets", kā arī uz Jēkabpili, kur "Kvartets" būs skatāms 28.oktobrī Krustpils kultūras namā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu