Dziedošo ģimeņu lielkoncerts Daugavpils teātrī! (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Ir izskanējis LNT aizvadītā gada populārākais un sirsnīgākais skatītāju šovs „Dziedošās ģimenes”. Lielā pārliecībā un prieka emocijās trīs mēnešus mēs ar milzīgu satraukumu vērojām savus favorītus no dažādiem Latvijas novadiem!

Katra no 20 ģimenēm ļoti cītīgi gatavojās koncertiem, lai ar kolorītiem un pārsteidzošiem, pārdomātiem un ekstravagantiem priekšnesumiem iepriecinātu ikvienu skatītāju kā zālē, tā arī pie televīzijas ekrāniem!

Laikam ritot, katru nedēļu pēc skatītāju un žūrijas balsojuma LNT šovu „Dziedošās ģimenes” atstāja viena ģimene, līdz palika trīs godalgoto vietu uzvarētāji.

Pirmās vietas ieguvēji - Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes. Otrā vieta - Uškānu ģimenei no Daugavpils, bet godpilnā trešā - Ņikonovu ģimenei no Talsiem.

2010.gada 11. decembrī plkst. 19.00 uz Daugavpils teātra skatuves tiks uzburts LNT šova „Dziedošo ģimeņu” finālistu koncerts, kurā skanēs tautā iemīļotās dziesmas, kuras noteikti skatītājiem dāvās vispozitīvāko un gaišāko svētku noskaņu!

Uz tikšanos „Dziedošo ģimeņu” sirsnīgi mājīgākajā koncertā Daugavpils teātrī!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu