Milēnei Fārmerei jauns albums "Point de Suture" (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Leģendārā franču dziedātāja Milēne Fārmere (Mylene Farmer) izdevusi savu septīto studijas albumu "Point de Suture" ("Šuve"), kas Latvijā pieejams no 12.septembra.

Jaunajā albumā apvienots electro stila skanējums, sirdi plosošas balādes un Fārmerei raksturīgie divdomīgie teksti. "Point de Suture" seko pirms 3,5 gadiem izdotajam albumam "Avant que l’ombre".

Arī jaunajā albumā dziedātāja sadarbojas ar savu ilggadējo dziesmu rakstīšanas partneri Laurent Boutonnat, ar ko Fārmere iepazinās 1984.gadā, atsaucoties uz sludinājumu, kurā viņas studiju biedrs meklēja aktrisi kādai nelielai filmai.

Jaunā albuma pirmā singla “Dégénération” (skat. video) iznākšanu apvijusi Fārmerei raksturīgā skandalozitāte. Hipnotiskās dziesmas videoklipā redzams, kā zinātniska eksperimenta laikā sarkanmatainā dziedātāja pieceļas no operāciju galda un inficē laboratorijas personālu un militāro apsardzi, liekot tiem nodoties erotiskām fantāzijām. Francijas singlu topā “Dégénération” pārliecinoši debitēja 1.vietā, padarot Milēnu Fārmeri un Selīnu Dionu par dziedātājām ar vislielāko skaitu – pieciem “numur viens” singliem šajā valstī.

Albumā dzirdams arī duets ar Mobiju (Moby) dziesmā “Looking For My Name”.

Nākamgad Fārmere dosies grandiozā koncertu turnejā pa Franciju un biļetes uz 2009.gada 11.septembra megašovu stadionā “Stade de France” tika izpārdotas divu stundu laikā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu