Sugababes dominē singlu un albumu topā (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienotās Karalistes pārdotāko albumu topā «pārmaiņas» - meiteņu trio Sugababes ar «Change» topa virsotnē nomainījušas amerikāņu roka veterānu Brūsu Springstīnu (Bruce Springsteen).

Springstīna jaunākais albums "Magic" zaudējis savu "maģiskumu" jau pēc vienas nedēļas un nokritis uz 4. vietu. Savukārt otrajā vietā aiz Sugababes iekļuvis vēl viens roka veterāns - ģitārists Eriks Kleptons (Eric Clapton) ar izlasi "Complete".

Gruzijā dzimusī skaistule Keitija Melua (Katie Melua) ar savu salonpopa plati "Pictures" noslīdējusi no 2. uz 3. vietu. Mūzikas kritiķu dalītās jūtas par skandalozā Pīta Dohertija (Pete Doherty) grupas "Babyshambles" jauno albumu "Shotter"s Nation" acīmredzot ir iemesls kritienam no 5. uz 16. vietu.

7. vietā kā jaunums londonietis Džeks Pinatī (Jack Penate) ar "Matinee", savukārt 9. vietā debitējis britu regeja grupas UB40 solista Ali Kembela (Ali Campbell) duetu albums "Running Free". 15. pozīcijā velsiešu soprāns Aleds Džounss (Aled Jones) ar "Songs of Praise". 23. pozīcijā Stīvija Vondera (Stevie Wonder) slavenākie hiti "Number Ones".

Bijušo amerikāņu postgrandžeru Creed dalībnieku jaunās grupas Alter Bridge albums "Blackbird" debitējis tikai 37. vietā. Vēl divām aizokeāna popzvaigznēm nav klājies tik labi kā dzimtenē - popkantri dīva Liana Raimza (Leann Rimes) ar "Family" tikai 31., bet jauniņā "myspace" sensācija Kolbija Kailata (Colbie Caillat) ar "Coco" 44. (video)

Sugababes meitenēm šonedēļ dubultprieks - ne tikai popgrupas jaunākais albums ir numur viens, bet arī aktuālais singls "About You Now" spējis saglabāt līderpozīcijas singlu topā. Otrajā vietā atkal deju grāvējs Ida Corr vs. Fedde Le Grand izpildījumā "Let Me Think About It". Londonas poproka grupas The Hoosiers jaunākais singls "Goodbye Mr A" augstajā 5. vietā.

Ārpus pirmā divdesmitniekā pozīcijā numur 26 90. gadu dāņu grupas "Aqua" grāvēja "barbie Girl" pārtaisīta versija Samanda Twins izpildījumā. Moloko soliste Rošīna Mērfija (Roisin Murphy) ar otro singlu no "Overpowered" 28. vietā. Tikai 39. vietā Nikola Šercingere (Nicole Scherzinger), kas pazīstama arī kā Pussycat Dolls dalībniece, ar savu izcili vājo solosinglu "Baby Love".

Video: Colbie Caillat "Bubbly":

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu