Snoop Dogg parkā vāks mēslus un krāsos soliņus (25)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu reperis Snoop Dogg vāks gružus, slaucīs celiņus un veiks dažādus citus parka sakopšanas darbus kā daļu no viņam piespriestajām 160 sabiedriskā darba stundām par neatļauta ieroča ienešanu lidostā 2006.gadā, ceturtdien paziņoja tiesas pārstāvji.

Reperis, kura īstais vārds ir Kordozars Kelvins Broduss jaunākais, darīs "visu, sākot no nobirušo lapu grābšanas un beidzot ar soliņu krāsošanu", lai nostrādātu viņam piespriestās 160 sabiedriskā darba stundas, sacīja viņa advokāts Donalds Etra.

"Viņš ir priecīgs, ka var dot ieguldījumu Orindžas apgabala sakopšanā," piebilda advokāts.

Snoop Dogg izvēlējies darbu parkā no viņam piedāvātā darbu saraksta, un trešdien tiesnesis to apstiprināja. Reperi parkā pieskatīs parka reindžers, pastāstīja prokurors Andre Mansurians.

Tiesas amatpersonas atteikušās izpaust, tieši kurā parkā strādās zvaigzne un kad tas notiks, lai fani un prese netraucētu viņam veikt darbu.

Advokāts arī norādīja, ka pašam reperim nav noteikts konkrēts datums, kad jāsāk strādāt.

Septembrī 35 gadus vecais hiphopa mākslinieks atzina savu vainu bīstama ieroča glabāšanā. Viņš tika arestēts 2006.gada 27.septembrī Orindžas apgabala Džona Veina lidostā par mēģinājumu ienest lidmašīnā neatļautu vairāk nekā 50 centimetrus garu saliekamu steku.

Apsūdzība paziņoja, ka Broduss tika apturēts pēc tam, kad viņš kopā ar diviem miesassargiem ieradies lidostā, lai lidotu uz Sanfrancisko. Kad reperis novietojis savu rokas bagāžu uz konveijera lentes skenēšanai, lidostas drošības dienesta darbinieki pamanījuši somā garu priekšmetu un pārmeklējuši somu.

Izvelkamais steks, kas var tikt pagarināts no 20 līdz 53 centimetriem, klasificēts kā bīstams ierocis, tādēļ to aizliegts ienest lidmašīnās.

"Snoop Dogg" apgalvoja, ka nav zinājis, ka tas ir nelikumīgs. Steks esot rekvizīts, ko viņš plānojis izmantot videoklipā, kuru gatavojas filmēt Ņujorkā.

Viņam piespriestajā sodā ietilpst sabiedriskais darbs, trīs gadus ilgs pārbaudes laiks, 1000 ASV dolāru (500 latu) sods, kā arī ziedojums 10 000 ASV dolāru (5000 latu) apmērā apgabala grūtībās nonākušo bērnu labdarības organizācijai.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu