Siara jaunajā albumā izklausīsies seksīgi (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

R&B dziedātāja Siara (Ciara) šā gada 5. decembri izsludinājusi par sava jaunā albuma "Ciara: The Evolution" iznākšanas datumu.

Plate pie klausītājiem nonāks ar "La Face/Zomba Label Group" mūzikas izdevniecības starpniecību.

Pie jaunās plates strādājuši producenti Rodnijs Džerkins (Rodney Jerkins), Farels Viljamss (Pharrell Williams), will.i.am, Lil Jon un Polow Da Don.

Siara sarakstījusi gandrīz visas albumā iekļautās kompozīcijas. Kā pirmais albuma singls iecerēts Polow Da Don producētais "Promise". "Neviens īsti nekad nav dzirdējis viņu izpildām balādes, taču mums izdevās panākt, ka dziesma izklausās vienlaikus gan jauna, gan arī seksīga," viņš stāstīja "Billboard.com". "Tā ir neatkārtojama un noteikti pelnījusi sasniegt topu virsotnes."

Pagājušajā novembrī Siara žurnālistiem atklāja, ka ar jauno albumu vēlas pārsteigt klausītājus. "Jaunā albuma tapšanā es smēlos daudz dažādu ideju un ietekmju," viņa stāsta. "Klausītājiem patīk dejot, tāpēc vēlos viņus pārsteigt ar mūziku, pie kuras var arī kustēties. Albuma nopietno nostāju tas gan neietekmēs. Šoreiz es klausītājiem ļaušu ienākt manā pasaulē un iepazīt mani labāk nekā jebkad agrāk."

Dziedātājas iepriekšējā, 2004. gada plate "Goodies" „Billboard 200” topā debitēja augstajā 3. pozīcijā; Amerikā tika pārdoti 2,6 miljoni albuma kopiju.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu