Springstīnam septītais zelts

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kamēr britu meiteņu trio Sugababes jau otro nedēļu atrodas Apvienotās Karalistes singlu topa virsotnē ar "About You Now" (Universal Island), albumu topā jauns līderis - "Boss".

Amerikāņu darbaļaužu rokenrola dziesminieks Brūss Springstīns (Bruce Springsteen) jau septīto reizi savas karjeras laikā nokļūst uz albumu topa augstākā pakāpiena. Plate "Magic" atkārto 1985. gada albuma "Born in the U.S.A.", kā arī "Tunnel of Love" (1987), "Human Touch" (1992), "Greatest Hits" (1995), "The Rising" (2002) un "Devils & Dust" (2005) panākumus.

Otrajā vietā ar savu jaunāko albumu "Pictures" 23 gadus vecā Gruzijā dzimusī skaistule un romantisko dziesmu izpildītāja Keitija Melua (Katie Melua). Pagājušās nedēļas līdere grupa Foo Fighters ar "Echoes Silence Patience & Grace" (RCA) - 3. pozīcijā.

Trešais augstākais jaunums (5) "Shotters Nation" (Parlophone) Pīta Dohertija (Pete Doherty) un viņa grupas "Babyshambles" kontā. Aiz viņa attiecīgi par vienu vietu zemāk ne mazāk skandalozā Eimija Vainhausa un 80. gadu superzvaigzne Enija Lenoksa (Annie Lennox) ar "Songs of Mass Destruction" (RCA). Pamazām arī Bobs Dilans sāk kļūt par 21. gadsimta megazvaizni, pateicoties jau galvenokārt nesen pirmizrādītajai Holivudas filmai "I''m Not There" - viņa 3CD izlase "Dylan" kā jaunums 10. vietā.

Pēdējais pirmā divdesmitnieka jaunums britu dziedātājas Gabrielas (Gabrielle) kontā - "Always" (UMRL) debitē 11. vietā.

Ārpus pirmā divdesmitnieka tādas "popkorna" zvaigznes kā Nightwish ar "Dark Passion Play" (25) un 30 Seconds To Mars ar "A Beautiful Lie" (39).

Singlu topā nekādi lieli pavērsieni nav notikuši - pirmajā vietā otro nedēļu pēc kārtas Sugababes ar "About You Now", lielāks kāpums padevies Leslijai Feistai ar "1, 2, 3, 4", kas skaidrojams ar dziesmas neseno izmantošanu "Apple''s iPod Nano" reklāmā. Lielāki lēcieni izdevušies arī Dženiferai Lopesai ar "Do It Well" (RCA), 34-11 un Stereophonics ar "It Means Nothing" (V2), 41-12.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu