Drū Berimora sapņo par "Duran Duran"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā jau parasti gadās, gaidot kāda albuma iznākšanu, medijos arvien biežāk parādās dažādi paziņojumi un komentāri.

Izņēmums nav arī "Duran Duran" jaunais albums "Red Carpet Massacre". Piemēram, grupas taustiņinstrumentālists Niks Roudss (Nick Rhodes) pavēstījis, ka pēdējā brīdī izlemts neiekļaut albumā dziesmu "Criminals In The Capital", kas protestē pret karu Irākā, jo tā esot "pārāk dusmīga".

"Mēs vienmēr esam norūpējušies par notikumiem mums apkārt, tomēr izvēlējāmies pacilājošākas tēmas. Pasaule jau tāpat ir pietiekami drūma, lai izdotu niknu un politisku ierakstu," spriež Niks Roudss.

Savukārt citā intervijā amerikāņu aktrise Drū Berimora (Drew Barrymore) atklājusi, ka kopš pusaudzes gadiem ir iemīlējusies grupas „Duran Duran” dalībniekos un cer kādu dienu viņus beidzot satikt.

"Ak Dievs – "Duran Duran"! Es biju pārliecināta, ja kāds no grupas mani satiktu, viņš uzreiz saprastu, ka man ir lemts kļūt par viņa sievu. Es biju samīlējusies viņos visos. Es mīlēju arī Boju Džordžu un Sindiju Loperi, bet "Duran Duran" bija vislabākie," izteikusies Drū Berimora.

Tā kā Berimora pirms dažiem mēnešiem izšķīrās no sava drauga, The Strokes bundzinieka Fabricio Moreti, bet "Duran Duran" plāno vērienīgu sava albuma veicināšanas kampaņu ASV, tai skaitā koncertu sēriju Ņujorkas Brodvejā, aktrisei ir visas iespējas īstenot savu seno plānu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu