Zaļkalniņi pēc šova jūtas atviegloti, taču gandarīti (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Norimstot LNT šova “Dziedošās ģimenes 2” fināla vētrainajām emocijām, vēlējāmies uzzināt, kādi plāni Zaļkalniņiem nākotnē un kā izlietos šova balvu 5000 eiro. Kā viņi atskatās uz šova laiku un vai ieteiktu citām ģimenēm piedalīties nākamgad!

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Šoks par galarezultātiem

Tam, ka uzvaras laurus plūc tieši viņi, Zaļkalniņi pirmajā mirklī nespēja noticēt. “Izdzirdot šovā mūsu uzvārdu... mēs visi sastingām! Nezinājām, vai no laimes priecāties vai raudāt... Ja tā jāsaka – bijām šokēti,” atzīst Zaļkalniņi. Ģimene nenoliedz, ka līdz pēdējam mirklim cerējusi uzvarēt, tomēr konkurence arī bijusi stipra. Lai gan jau teju būs apritējusi nedēļa kopš šova noslēguma raidījuma, ģimene vēl aizvien izdzīvo šo prieka un laimes mirkli: “To visu mums neļauj aizmirst mūsu fani un līdzjutēji, kuri vēl šodien sūta apsveikumus un laba vēlējumus.

Tādu sirsnību no nepazīstamiem cilvēkiem vēl nekad nebijām sajutuši tik lielās devās. Mīļš paldies par to!
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Bijām latviskākie un, protams, mazā Zanīte

Kad lūdzām padalīties pārdomās, kāpēc skatītāji  lēma par labu tieši viņu ģimenei, Zaļkalniņi mazliet samulst un sevis vērtēšanas vārdos ir kūtri: “Par to jau laikam tomēr vislabāk varētu stāstīt paši šova vērotāji, kas par mums balsoja... Bet pēc dzirdētā apkārt, mūsu ģimene nosaukta par vislatviskāko!" Ģimene gan arī nenoliedz, ka mazā Zanīte spēja aizkustināt daudzu balsotāju sirdis. “Jā, mūsu Zanīte ar savu dziedājumu laikam nespēj atstāt vienaldzīgu nevienu...

Bet Zanīte nav ne mūsu trumpis, ne talismans. Zanīte ir mūsu mazā māsa, kura ir līdzvērtīga mums.

  Viņa vēl ir maza, viņai ir tikai četri gadiņi, bet viņa šo šovu uztvēra ļoti nopietni, ar pilnu atbildību tam gatavojās,” stāsta lielās māsas. Savu ģimeni māsas un tētis vērtē ar ar vārdiem stiprums, vienotība, prieks, bet tam visam ir atslēgas vārds – mīlestība.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Naudiņa aizies izglītībai

“Tā kā ekonomiskais stāvoklis valstī ir ļoti nestabils, tad naudas balva būs neliels atbalsts mūsu mācību sākšanai augstskolā,” par naudas balvas – 5000 eiro izlietojumu stāsta Zaļkalniņi. “Ieva šobrīd mācās par interešu izglītības pedagoģi, Līga vēlas savu dzīvi saistīt ar medicīnu, Mārīte vēlas strādāt radošu darbu, bet Zanīte patlaban cer kļūt par policisti vai ārsti!”

Atskatoties uz šovu, ģimene to vērtē divējādi – viegli nebija, bet gandarījums par paveikto ir milzīgs! “Šovs bija liels pārbaudījums mums visiem - gan materiāli, gan morāli, jo ir grūti apvienot mācības, darbus, mēģinājumus un visu pārējo, lai galarezultāts visur būtu vēlamais. Viss laiks bija pakļauts šovam,” atceras šova dalībnieki. “Protams, ieguvām daudz draugu, ar kuriem kontaktus saglabājam un, cerams, saglabāsim vēl ilgi, labu pieredzi un vienreizēju sadarbību ar izciliem mūziķiem un ļoti profesionālu TV komandu. Piedalīšanās šādos šovos ļauj iegūt lielu pieredzi un daudz pozitīvu emociju, taču tos vajadzētu rīkot agrāk, lai pirms nākamās darba dienas var pienācīgi izgulēties un lai bērniem tas nebūtu pārāk nogurdinoši. Protams, jārēķinās arī ar lieliem finansiāliem tēriņiem...”

Vēlējums citām ģimenēm: Lai mums visiem svētīts un gaišām domām piepildīts šis Ziemassvētku gaidīšanas laiks!

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu