Aleksandrs Reva smīdinās klubā "Godvil" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Populārā humora šova "Comedy club" joku plēsējs Aleksandrs Reva ar savu solo programmu pirmo reizi viesosies Rīgā.

Īsteni svētki gaidāmi visiem humora šova "Comedy club" cienītājiem, jo 21. novembrī, klubā “Godvil” notiks populārā humorista Aleksandra Reva šovs. Reva, kas sabiedrībā pazīstams ne vien ar saviem ellišķīgajiem jokiem, bet arī ar neatkārtojamām grimasēm, ar savu solo programmu “Tikai priekš savējiem” Rīgā viesosies pirmo reizi.

Kā sola organizatori, klubā “Godvil” skatītājiem tiks piedāvāta arī orģinālā šova “Comedy Club” gaisotne – ar analogu skatuvi un skatītāju galdiņiem ap to. Arī Welcome drink tiek solīt. Rezervācijai: 28397772, 28645325 Biļešu cena no 10 līdz 50 latiem.

Krievijā ideja par šāda šova nepieciešamību "Comedy Club" radās 2003. gadā. Drīzumā šovs bija redzams kanālā TNT. Humoristiskā improvizācija, ko piedāvāja humoristi, ātri vien iekaroja krievu skatītāju sirdis. Tagad šovam ir savs TV kanāls Comedy TV, kur tiek raidītas telekompānijas Comedy Club Production veidotās pārraides.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu