Oasis mūziķi turpina bez Noela

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britpopa grupas "Oasis" bijušais dziedātājs Laiems Galahers atzinis, ka viņš un visi pārējie grupas locekļi, izņemot viņa brāli Noelu, jau sākuši rakstīt jaunas dziesmas un nākotnē uzstāsies kā jauna grupa.

"Šobrīd mēs jau darām šo un to," atklāja mūziķis intervijā ar kādu itāļu radio. "Ne "Oasis", ar to ir cauri. Visi, izņemot Noelu."

Laiems Galagers izveidoja grupu Oasis 1991.gadā kopā ar Polu Artursu, Polu Makgiganu un Toniju Makerolu. Pēc neilga brīža grupai piebiedrojās Noels Galahers un sāka darboties kā grupas dziesmu autors. Galaheru brāļi līdz nesenam brīdim bija saglabājušies kā grupas kodols, un pārējie grupas locekļi 18 gadu laikā bija nomainījušies. Pēdējā grupas sastāvā kā ģitārists un taustiņinstrumentālists spēlēja Kolins Ārčers, kā basģitārists - Endijs Bels, bet pie bungām sēdēja Kriss Šeroks. Noels Galahers pameta grupu šā gada augustā, sakot, ka vairs nespēj strādāt ar savu brāli.

"Ar nelielām skumjām un lielu atvieglojumu es paziņoju, ka es šovakar pametu Oasis. Cilvēki rakstīs un teiks, ko viņi grib, bet es vienkārši vairs nespēju ne dienu ilgāk strādāt ar Laiemu," ģitārists rakstīja grupas mājas lapā.

Vēlāk intervijā ar laikrakstu "London Times" Laiems norādīja, ka negrasās pamest mūziku. "Es rakstīšu mūziku, kamēr nomiršu. Cilvēki varēs pirkt viņa (Noela) ierakstus. Cilvēki varēs pirkt mūsu ierakstus. Visi būs apmierināti."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu