Eikons tomēr nebūs, būs viens pats Snoop Dogg (49)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Koncertaģentūra "Urbania Group" informē: hiphopa mākslinieks Eikons (Akon) nācis klajā ar paziņojumu, ka personisku iemeslu dēļ pārceļ koncertus Baltijas valstīs. Savukārt Snoop Dogg, kurš sākotnēji bija plānots koncertā kā viesmākslinieks, savu koncertu Rīgā sniegs bez izmaiņām.

Eikona koncerts gan noteikti notikšot – tā it kā ziņo Eikons savā uzrunā Latvijas tautai(?):

Par koncerta datumu Eikona pārstāvji ziņos vēlāk.

Eikona fani, kuri vēlas atdot biļetes pārceltā koncerta dēļ, var vērsties visās "Biļešu servisa" kasēs Kongresu namā un pretī saņemt naudu (līdz sākotnēji plānotajai koncerta dienai – 29.augustam). Atgādinām, ka šīs biļetes ir derīgas uz Snoop Dogg koncertu 29.augustā Skonto hallē plkst. 20.

Snoop Dogg jeb īstajā vārdā Kelvins Brodus juniors (Calvin Broadus Jr.) ir viens no retajiem hiphopa izpildītājiem, kurš šajā žanrā noturējies vairāk nekā 16 gadus. ASV Snoop Dogg kļuvis par popkultūras ikonu, jo viņa vārds saistās ne vien ar mūziku, bet arī filmām, videospēlēm, apģērbu līniju un savu televīzijas šovu. Vēl pavisam nesen iznācis pēc skaita devītais Snoop studijas albums "Ego Trippin", kas nodēvēts par vienu no daudzveidīgākajiem ierakstiem mūziķa karjerā.

Snoop Dogg ID Rīgas koncertam:

Komentāri (49)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu