Rīgā uzstāsies Snoop Dogg un Akon (17)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada 29.augustā plkst. 20 Rīgā, Skonto hallē, uz vienas skatuves uzstāsies pasaulē plaši pazīstamais reperis "Snoop Dogg" un "r'n'b" izpildītājs "Akon".

Kā informēja koncerta organizatori, katrs mākslinieks koncertā uzstāsies vienādu laiku, līdz ar to šī būs vienlīdz laba iespēja gan "Akon", gan "Snoop Dogg" faniem baudīt savu mīļāko zvaigžņu sniegumu. Kopā koncerta ilgums plānots divas stundas.

"Snoop Dogg" jeb īstajā vārdā Kelvins Brodus juniors ir viens no retajiem hiphopa izpildītājiem, kurš šajā žanrā noturējies vairāk nekā 16 gadus. Amerikas Savienotajās Valstīs "Snoop Dogg" kļuvis par popkultūras ikonu, jo viņa vārds saistās ne vien ar mūziku, bet arī filmām, videospēlēm, apģērbu līniju un savu televīzijas šovu. Vēl pavisam nesen iznācis pēc devītais "Snoop Dogg" studijas albums "Ego Trippin", kas nodēvēts par vienu no daudzveidīgākajiem ierakstiem mūziķa karjerā.

Amerikāņu "r''n''b" zvaigzne "Akon", kas ir gan mūzikas izpildītājs, gan producents, gan sava zīmola īpašnieks un nu jau arī kinoaktieris, savu šovu Latvijā sniegs pasaules tūres laikā. "Akon" visprecīzāk raksturo Rietumāfrikas stila vokāls un hiphopa mūzikai raksturīgais liriskums. "Akon" pirmais soloalbums "Trouble" tika izdots 2004.gadā. "Akon" guvis ievērojamus panākumus arī dziesmu topā "Billboard Top 100", kurā iekļauti 11 viņa hiti, kas līdz šim izdevies tikai retajam mūziķim. "Akon" ir sadarbojies arī ar reperi Eminemu. Patlaban, turpinot sadarbību ar Maiklu Džeksonu, tiek rakstīts jaunais "Akon" studijas albums.

Koncertu rīko Latvijā darbu sākusī pasaules zvaigžņu aģentūra "Urbania Group", kas piedāvā ne vien pasaules slavenāko mūziķu lielkoncertus Latvijā, bet arī jaunu pakalpojumu - pasaules mēroga zvaigžņu uzstāšanos privātajās ballītēs un korporatīvajos pasākumos.

"Urbania Group" pārstāvniecības atrodas Zviedrijā, Somijā, Latvijā un Taizemē.

Biļetes tirdzniecībā ir pieejamas visās "Biļešu servisa", "ReklamMarket" tirdzniecības vietās, kā arī "Statoil" degvielas uzpildes stacijās.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu