Rīgā repera Snoop Dogg koncerts (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar plkst. 20 "Skonto" hallē notiks repera "Snoop Dogg" koncerts, informēja koncerta organizatori.

Pēc koncerta pasaulslavenais hiphopa izpildītājs "Snoop Dogg" Vecrīgā, klubā "Mad House", rīkos "afterparty".

Šobrīd zināms, ka "Snoop Dogg" pats būs vakara dīdžejs un vakara gaitā izklaidēs zvaigžņu aģentūras "Urbania Group" uzaicinātos viesus.

Uz "Snoop Dogg" "afterparty" ir ielūgti 100 īpaši augstāko aprindu viesi, pārstāvot dažādas jomas - ievērojamākie biznesa pārstāvji, pašmāju populārākie mūziķi, aktieri, modeļi, Latvijas slavenākie tērpu dizaineri, kā arī pasaulē atzinību guvuši sportisti.

"Snoop Dogg" jeb īstajā vārdā Kelvins Brodus juniors ir viens no retajiem hiphopa izpildītājiem, kurš šajā žanrā noturējies vairāk nekā 16 gadus.

ASV "Snoop Dogg" kļuvis par popkultūras ikonu, jo viņa vārds saistās ne vien ar mūziku, bet arī filmām, videospēlēm, apģērbu līniju un savu televīzijas šovu. Vēl pavisam nesen iznācis pēc skaita devītais mūziķa studijas albums "Ego Trippin", kas nodēvēts par vienu no daudzveidīgākajiem ierakstiem mūziķa karjerā.

Koncertu rīko Latvijā darbu sākusī pasaules zvaigžņu aģentūra "Urbania Group", kas piedāvā ne vien pasaules slavenāko mūziķu lielkoncertus Latvijā, bet arī jaunu pakalpojumu - pasaules mēroga zvaigžņu uzstāšanos privātajās ballītēs un korporatīvajos pasākumos.

"Urbania Group" pārstāvniecības atrodas Zviedrijā, Somijā, Latvijā un Taizemē.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu