Džeimss Blants tomēr atkal pirmais (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kamēr Šona Kingstona (Sean Kingston) saulainā vasaras dziesma "Beautiful Girls" jau ceturto nedēļu pēc kārtas nemainīgi saglabā līderpozīcijas UK singlu topā, albumu konkurencē nepārspēts palicis romantiskais dziedonis Džeimss Blants (James Blunt).

Blanta otrais studijas albums "All the Lost Souls" (Custard/Atlantic) nedēļas laikā Apvienotajā Karalistē pārdots 118 000 eksemplāros un nostūmis no pirmās vietas repera Kanje Vesta (Kanye West) "Graduation" (Roc-A-Fella/Mercury). 3. vietā stabili turas Eimija Vainhausa ar "Back To Black".

Otrs augstākais jaunums (5. vieta) albumu topā Šefīldas kolektīvam Džona Maklūra (Jon McClure) virsvadībā Reverend and The Makers ar "The State of Things" (Wall of Sound). Top 10 noslēdz divi roka veterāni - bijušais grupas "Dire Straits" līderis Marks Noflers (Mark Knopfler) ar "Kill To Get Crimson" (Mercury) un Fils Kolinss (Phil Collins) ar "Hits" (Virgin). Kolinsa dziesmu izlase sākotnēji izdota 1998. gadā, taču, pateicoties akcijas cenai veikalos, tā atkal kļuvusi pieprasīta. Otrs iemesls Kolinsa pēkšņajiem panākumiem ir dziesmas "In the Air Tonight" izmantošana šokolādes reklāmā (skat. video), pateicoties tai, skaņdarbs "In the Air Tonight" atgriezies arī pirktāko singlu topā.

11. vietā vēl viens jaunums - deju apvienība Booty Luv ar "Boogie 2nite", savukārt britu poproka grupa Scouting For Girls ar savu debijas disku "Scouting for Girls" par vietu zemāk.

Klasiskā britu rokenrola grupa Status Quo ar nu jau 28. studijas plati "In Search of the Fourth Chord" 15. pozīcijā. Pirms kāda laika populārais folkpopa duets Turin Brakes ar savu jaunāko plati tikai "Dark On Fire" tikai 36. vietā.

Singlu topā vienīgais jaunums pirmajā desmitniekā Pītam Dohertijam un viņa grupai Babyshambles ar "Delivery" (Parlophone) - 6. vieta. Tas ir pirmais singls no 1. oktobrī gaidāmā albuma "Shotter''s Nation".

Peter Bjorn & John, piedaloties Viktorijai Bergsmanei (Victoria Bergsman), ar "Young Folks" (Wichita) 13. vietā kā nosacīts jaunums (patiesībā 2006. gada singls). Viens no četriem leģendārā Mančestras kolektīva The Stone Roses dalībniekiem Ians Brauns (Ian Brown), piedaloties Šineidai O''Konorai (Sinead O''connor), ar politisko "Illegal Attacks" kā jaunums 16. vietā. Šis ir pirmais singls no Brauna piektā studijas albuma "The World Is Yours".

Koventrijas roka trio The Enemy ar "You''re Not Alone" pagaidām tikai 18. vietā. Ārpus pirmā divdesmitnieka debitē popmūzikas trio Sugababes ar inficējošo "About You Now" un Leslija Feista ar "1234".

Video: Fila Kolinsa "In the Air Tonight" reklāmā:

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu