Albumus izdod jaunie pusaudžu elki Mailija Sairusa un Jonas Brothers (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Augustā mūzikas izdevniecības “Universal Music” apgādā Latvijā savus albumus klajā laiž jaunās amerikāņu tīņu superzvaigznes Mailija Sairusa (Miley Cyrus) un "Jonas Brothers".

Piecpadsmitgadīgā Mailija Sairusa (Miley Cyrus) savā dzimtenē Amerikā pusaudžu vidū jau kļuvusi par superzvaigzni. Mailija ir galvenās lomas atveidotāja Disneja kanāla TV seriālā “Hannah Montana”, kurā tēlo arī viņas tēvs, kantrīmūziķis Billijs Rejs Sairuss (Billy Ray Cyrus).

Augusta beigās Latvijā klajā nāks Mailijas trešais studijas albums “Breakout”, kas Amerikā tūlīt pēc tā iznākšanas jūlija beigās nokļuva Billboard albumu topa pirmajā vietā.

Astoņas no 12 albumā iekļautajām dziesmām sarakstījusi pati Mailija. Albumā iekļauta arī Sindijas Lauperes dziesmas “Girls Just Wanna Have Fun” kaverversija.

Kā pirmais singls Eiropā izvēlēta dziesma “See You Again”, kas Amerikā sākotnēji bija iekļauta Mailijas iepriekšējā albumā “Hanna Montana 2”.

Savus pirmos divus albumus Mailija izdeva seriāla “Hannah Montana” ietvaros, pirmo no tiem – 2006.gadā, kad viņai bija tikai 13.

Mailija Sairusa iegājusi mūzikas vēsturē kā jaunākā dziedātāja, kura divu gadu laikā Billboard albumu topa 1.vietu iekarojusi jau trīs reizes.

Disneja kanālā popularitāti iemantojusi arī grupa “Jonas Brothers”, kuru veido brāļi Džonasi – Kevins (20), Niks (15) un Džo (18). No augusta sākuma Latvijā pieejams viņu otrais, grupas vārdā nosauktais albums.

Lai arī Amerikā šis albums iznāca jau pirms gada un tur nupat klajā nācis viņu trešais albums “A Little Bit Longer”, ārpus savas dzimtenes iekarot pusaudžu sirdis grupa sākusi tieši ar savu otro albumu, kurā dzirdams arī pašlaik aktuālais hits “S.O.S.”.

Kopā “Jonas Brothers” albumā iekļautas 13 pašu brāļu sarakstītas dziesmas.

Ārvalstu mediji ziņo, ka šādu pusaudžu histēriju, kas jau nosaukta par “Jonas” māniju, Amerika nav pieredzējusi kopš “N’Sync” slavas laikiem.

Disneja mūzikas grupā ietilpstošā mūzikas izdevniecība “Hollywood Records” fokusējas uz tīņu popmūzikas izdošanu un pirms Mailijas Sairusas un “Jonas Brothers” jau radījusi tādas pazīstamas zvaigznes kā Hilarija Dafa un Džese Makartnijs.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu