Laikapstākļu dēļ Akon un Snoop Dogg koncertu pārceļ uz Skonto halli (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zvaigžņu aģentūras "Urbania Group" menedžments nolēmis mainīt 29.augustā plānotā Akon un Snoop Dogg koncerta norises vietu no Skonto stadiona uz līdzās esošo Skonto halli.

Norises vietas maiņa balstīta uz meteorologu laika prognozi augusta nogalei, kad gaidāms auksts un lietains laiks. "Augusts aizvadīto gadu laikā bijis viens no saulainākajiem un sausākajiem gada mēnešiem, tomēr šogad tas iesācies auksts un lietains," skaidro "Urbania Group" prezidents Orlando John, piebilstot, ka tas ir galvenais iemesls, kādēļ koncerta norises vieta tiek mainīta.

Izvēlēta Skonto halle, jo tā atrodas turpat blakus Skonto stadionam. Ja kāds no koncerta apmeklētājiem nebūs informēts par koncerta vietas maiņu, pie Skonto stadiona atradīsies norādes uz Skonto halli. "Gan skatītājiem, gan arī pašiem māksliniekiem ir būtiski, lai viņu sniegums būtu patiesa bauda un ne laikapstākļi, ne citi iemesli netraucētu koncerta norisi,” skaidro Orlando John. Šādu praksi izmanto arī citur pasaulē, kad laikapstākļu dēļ tiek mainītas koncertu norises vietas. Atgādinām, ka Akon un Snoop Dogg koncerts notiks 29.augustā plkst.20. Katrs mākslinieks koncertā uzstāsies vienādu laiku. Kopā koncerta ilgums plānots 2 stundas.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu