Deps būs Džolijas jaunais partneris (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Holivudas zvaigzne un skatītāju mīlulis Džonijs Deps (Johnny Depp) šobrīd veic pārrunas par iespējām iekļauties topošās filmas "The Tourist" aktieru ansamblī.

Ja sarunas būs sekmīgas, tad Deps kļūs par ekrāna partneri vēl vienai Holivudas superzvaigznei - Andželinai Džolijai (Angelina Jolie).

Filmā, kas būs savdabīgs 2005.gada franču lentes "Anthony Zimmer" ("Nenotveramais") rimeiks, Deps tēlotu amerikāņu tūristu, kuru, meklējot kādu slepkavu, dažādās intrigās iesaista apburoša Interpola aģente (Džolija).

Interesanti, ka pretendenti uz šo lomu mainās jau trešo reizi. Deps šim projektam piesaistīts pēc tā, kad no galvenās lomas atteicies Džeimsa Kamerona episkās piedzīvojumu filmas "Avatar" zvaigzne - austrāļu aktieris Sems Vortingtons (Sam Worthington). Džolija, savukārt, aizvieto Šarlīzi Teronu (Charlize Theron).

Vakanta palikusi režisora vieta, tiesa, GK Films jau spekulē, ka visticamāk par režisoru tiks pieacināts Amerikā strādājošs meksikāņu režisors Alfonso Kuarons (Alfonso Cuaron), kura kontā "Children of Men" un Harija Potera 3.filma.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu