Ineses Jakobi izstāde "Logi"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 6. līdz 27.novembrim Latvijas Mākslinieku savienības galerija aicina apmeklēt tekstilmākslinieces Ineses Jakobi izstādi "Logi". Izstādē būs apskatāmi pēdējo piecu gadu laikā tapušie darbi, kā arī daži senāki citāti

Izstādes atklāšana š. g. 6.novembrī plkst.18.00 Latvijas Mākslinieku savienības galerijā (11.novembra krastmalā 35).

"LOGI - tā ir tēma, pie kuras atgriežos atkal un atkal kopš ’80.gadiem. Kas ir logs? Vai tas ir tilts starp iekštelpu, personīgo telpu un ārpasauli, vai robeža starp tām? Kādēļ dažreiz tas ir tilts, bet dažreiz – robeža? Kādi logi atdala no ārpasaules, kādi vieno? Vai visus logus vajag atvērt? Vai neradīsies caurvējš? Kurus logus atvērt, kurus nē? Kas to pateiks priekšā? Varbūt paļauties tikai uz sevi, savu pieredzi? Varbūt atbildes meklējamas sevī, bet varbūt citos? Mani darbi ir kaut kas līdzīgs sociālas būtnes dienasgrāmatai. Jau diezgan sen aizraujos ar vienkāršāko rokdarbu tehniku - lāpīšanu. Tā saskan ar manu darbu saturu, idejas attīstību," izstādes tēmu komentē Inese Jakobi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu