ASV kino industrijā gaidāma veiksmīga rudens sezona

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivuda uzsāk rudens sezonu ar tādu kases grāvēju iznākšanu kā jaunā filma par Džeimsu Bondu "Casino Royale". Jaunajā Bonda filmā superaģentu jaunībā tēlo Daniels Kreigs.

"Es domāju, ka cilvēki noteikti ies uz Džeimsa Bonda jauno filmu," uzskata kino eksperts Pols Dergarabediens no "Exhibitor Relations". "Tā atdzīvojusies ar Danielu Kreigu kā jauno Bondu, tā ir ļoti pretrunīgi vērtēta, bet beigu beigās tā varētu kļūt par visu laiku labāko Bonda filmu, jo tā ir pielāgota mūsdienām."

Līdz šim šogad kino ieņēmumi ASV palielinājušies par 3%, un šo tendenci iecerēts turpināt ar tādām filmām kā "Hollywoodland", kurā Adriens Brodijs tēlo detektīvu, kurš meklē patiesību par televīzijas Supermena Džordža Rīvsa nāvi.

Uz ASV kino ekrāniem nonācis arī trilleris "The Guardian", kurā Kevins Kostnerts un Eštons Kačers tēlo krasta apsardzes glābējus.

Līdz ar filmas "The Black Dahlia" un 1949.gada klasikas "All the King''s Men" iznākšanu sākas arī minējumi par potenciālajiem "Oskara" balvu pretendentiem, starp kuriem varētu būt arī filma "The Last King of Scotland" un Martina Skorsēzes trilleris "The Departed" ar Leonardo di Kaprio un Džeku Nikolsonu.

Vieglāku filmu cienītājiem tiek piedāvātas arī komēdijas "A Good Year" ar Raselu Krovu, "Employee of the Month", kā arī ekstrēmo triku filma "Jackass: Number Two".

Kopumā eksperti prognozē, ka jaunās filmas kino industrijā nodrošinās veiksmīgu rudens sezonu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu