Lauris Reiniks prezentē Ziemassvētku albumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Latviešu dziedātājs Lauris Reiniks sava talanta cienītājus iepriecinājis ar «Laura Reinika Ziemassvētku albumu», kas tapis gan Amerikā, gan Latvijā.

«Mans Ziemassvētku projekts ir visdārgākais, kāds jebkad man bijis,» atzīst Lauris Reiniks un piebilst, ka, veidojot jauno albumu, saņēmis arī atlaides. «Dziesmas aranžējums ir dārgs prieks. Holivudā strādājošā latviešu mūziķe un komponiste Lolita Ritmanis piešķīra atlaidi, jo viņai patīk mana mūzika un pēc izcelsmes viņa ir latviete, kas atbalsta savējos. Lolita par vienas dziesmas aranžiju prasīja divas reizes mazāk nekā kino kompānijai «Warner Brothers». Dārga bija dziesmu aranžēšana un arī studijas ieraksts, kurā bija iesaistīti daudzi orķestranti. Albuma tapšanā piedalījās 40 cilvēki, un visiem jāmaksā, » sarunā ar TVNET atklāj Lauris.

Dziedātāja albumā dzirdamas gan jaunas, gan jau paaudžu paaudzēs iemīļotas latviešu un ārzemju autoru dziesmas ziemas noskaņās, ko īpaši vairo Vidzemes kamerorķestra klātbūtne. Reinika Ziemassvētku albuma idejas autori ir Guntars Račs un Elita Mīlgrāve no ierakstu izdevniecības «Mikrofona ieraksti», ko arī izdod šī ierakstu kompānija.

Savukārt Laura Reinika Ziemassvētku koncertšovs, kas paredzēts visai ģimenei, «Arēnā Rīga» norisināsies 20.decembrī. Iepriekšējā dziedātāja koncertšovā «Sapņi piepildās nakts veikalā», kas 2007. gada 30.novembrī izskanēja Ķīpsalas izstāžu hallē, Lauri redzējām zirga mugurā, bet šobrīd viņš vēl nevar atklāt, kādus pārsteigumus šajā Ziemassvētku koncertā gatavo saviem cienītājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu