Dima Bilans izvairās no preses un ignorē konkursa mēģinājumu (61)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā nule kā ieradusies krievu estrādes zvaigzne Dima Bilans, kurš jau šovakar uzstāsies konkursa „Jaunais vilnis 2008” noslēguma koncertā.

Šorīt, Rīgas centrālstacijā pulcējās cilvēki, lai sagaidītu krievu estrādes zvaigzni Dimu Bilanu. Lai gan konkursa organizētāji bija ziņojuši, ka mākslinieks gaidāms izkāpjam no vilciena piektā vagona, tā tas tomēr nenotika, jo dziedātājs, miessargu pavadībā, vēlējas izvairītie no žurnālistu un fotogrāfu uzmanības. Dziedātājam tomēr tas neizdevās, lai gan miessargi aktīvi centās izkavēt jebkādu fotogrāfiju uzņemšanu.

Kā ziņots, šovakar norisinašies konkursa „Jaunais vilnis 2008” noslēguma koncerts, kurā uzstāsies arī Dima Bilans.

Visu dienu norisinājās mākslinieku mēģinājumi, kuros dziedātājs tomēr neieradās un pavadošajai dejotāju grupai nācās vien mēģināt bez viņa. Kā šo situāciju smejoties komentēja koncerta režisors Aleksandrs Revzins: "Rīga jau ir pārāk tālu, veseli divdesmit kilometri jābrauc!"

Komentāri (61)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu