"Pulkvedim neviens neraksta" svinēs 16 gadu jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.pulkvedis.lv

Šogad viena no zināmākajām Rīgas izklaides vietām - klubs "Pulkvedim neviens neraksta" - svin 16 gadu jubileju, kurai par godu vairāku dienu garumā klubā tiks rīkoti muzikāli pasākumi, informē kluba menedžeris Edgars Lejnieks.

Jubilejas svinības klubā noritēs trīs dienu garumā, kuru laikā kluba draugus un viesus izklaidēs populāri Latvijas, kā arī ārvalstu dīdžeji un mākslinieki.

Kluba dzimšanas dienas svinības sāksies rīt (24.11.) ar īpašu pasākumu sērijas "Funky Breakout" sarīkojumu, kurā uzstāsies kluba rezidenti dīdžejs "All-Viss" un "Dub:ra", kā arī viesis no Polijas - dīdžejs "Twister". Kluba pagrabstāvā par dejām un atmosfēru rūpēsies multimākslinieks Kaspars Bindemanis.

Savukārt piektdien (25.11.) klubs būs atvērts tikai tuvākajiem draugiem un uzticīgākajiem apmeklētājiem, kuriem būs iespēja tikties gan ar slepeno viesi, gan arī cienāties ar svētku torti un baudīt muzikālos priekšnesumus. Šajā vakarā par mūziku rūpēsies dīdžeji "Evans", "Rudd" un grupas "Tā tā tā" bundzinieks "ZZ Alekss", kuri speciāli pasākumam sagatavojuši īpašu dzimšanas dienas setu. Savukārt kluba pagrabstāvā viesosies dīdžejs Raitis un "Romantronix".

"Pulkvedim neviens neraksta" jubilejas svinības noslēgsies sestdien (26.11.), kad klubā uzstāsies Latvijā labi zināmais dīdžejs "AI-VA", kurš kluba jubilejai par godu radījis kopīgu setu kopā ar perkusionistu Tomasu Delli, saksofonistu Raivo Stašānu un trompetistu Normundu Piesi. Savukārt noslēguma ballītē kluba pagrabstāvā uzstāsies dīdžeju apvienības "Funky Breakout" biedrs dīdžejs "ShortKutz".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu