"Dziedošajās ģimenēs" skanēs Latvijas novadu dziesmas (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Svinot Latvijas jubileju, LNT aicina sajust prieku un lepnumu par mūsu zemi, par mums pašiem. Tādēļ Patriotu nedēļā šo svētdien, 14. novembrī, plkst. 20:15 LNT kanāla tiešraidē Latvijas dziedošās ģimenes dāvās jums sava novada skaistākās dziesmas!

Šonedēļ, īpašajā Patriotu nedēļas koncertā dziedošās ģimenes skatītājus priecēs ar diviem skaņdarbiem – skaistāko sava novada dziesmu un dziesmu no jau esošā repertuāra.

Krūmiņi no Alūksnes pārsteigs ar dziesmu „Vecās pils torņi”, Uškāni no Daugavpils dziedās „Rūžeņu”, Ņikonovi no Talsu novada Laucienes uzstāsies ar dziesmu „Talsiem”, Dūdumu ģimene no Mārupes dziedās „Ļauj sirdij klusi saprast” un Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes - „Nejautā vējam”.

Šo svētdien, īpašajā Patriotu nedēļas koncertā, redzēsim arī speciālu priekšnesumu no deju uzveduma „No zobena saule lēca”.

Savukārt otra ģimeņu sniegumā šo svētdien būs kāda jau iepriekš skanējusi dziesma: Krūmiņiem „Uz krustcelēm mazs bērniņš” un „Latvju zeme vaļā stāv”, Uškāniem „Patrioti”, Ņikonoviem „Savādā”, Dūdumu ģimenei „Saldus saule” un Zaļkalniņu ģimenei - „Zibsnī zvaigznes aiz Daugavas”.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu