bū-š izdos albumu "Sēdies krēslā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

24. novembrī "Artelī" (Blaumaņa ielā 32) notiks hiphopa izpildītāja bū-š jaunā albuma "Sēdies krēslā" prezentācijas koncerts. Īpaši šim pasākumam bū-š, sadarbojoties ar citiem mūziķiem, izveidojis aranžijas vairākām dziesmām. Aptuveni stundu garā priekšnesumā būs iespēja paceļot noskaņās.

Albums "Sēdies krēslā" savu dienas gaismu ieraudzīs prezentācijas dienā, un tas būs pieejams izpildītāja mājas lapā www.bushmusic.lv, vēlāk arī albums tiks izdots kompaktdiska formātā.

Šis būs jau otrais bū-š soloalbums. Tas tapis sadarbībā ar tādiem mūzikas producentiem kā Viesturs Jegorovs, Reinšteins, Helmuts Šteins, Emīls Zants, Gustavo un Arnis Račinskis.

Mūzikas pasaulei bū-š sevi pieteica 2005. gadā ar albumu "Nevietā", kas tika izdots kā disks ar 80 lpp. tekstu grāmatu. 2006. gadā sadarbībā ar wiesturu izdeva albumu "Izdodam rudeni".

bū-š ir piedalījies dažādos ar mūziku saistītos projektos, bet kopš 2006. gada paralēli veido savu otro soloalbumu.

www.bushmusic.lv

Biļetes uz pasākuma var iegādāties tikai iepriekšpārdošanā "Biļešu servisa" lapā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu