Dizijs Raskals un Coldplay pirmie (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienotās Karalistes singlu topā jauns numur 1 - britu graima un hiphopa pārstāvis Dizzee Rascal (piedaloties Kalvinam Harisam) ar "Dance Wiv Me" (Dirtee Stank).

Dizijs Raskals (Dizzee Rascal), īstajā vārdā Dilans Milss (Dylan Mills), kas dzimis Londonā, audzis vientuļas mātes apgādībā, bijis dumpīgs un nepaklausīgs pusaudzis, izmests no vairākām klasēm, izņemot mūzikas, šonedēļ beidzot uzkāpis Apvienotās Karalistes singlu topa pašā virsotnē. Tiesa, ne gluži bez palīdzības no malas, proti, "Dance Wiv Me" ir Dizija kopdarbs ar skotu dīdžeju Kalvinu Harrisu (Calvin Harris), kuram jau savulaik prognozēju veiksmīgu popmūzikas producenta nākotni (

Atgādināšu, ka Dizijs 16 gados ieraksta pirmo skaņdarbu "I Luv You”, kas veltīts meitenei, kura no viņa palikusi stāvoklī, 2003. gadā izdod debijas albumu plate un 2007. gadā "Maths + English".

Pagājušās nedēļas līderis - viens no pieprasītākajiem dziesmu autoriem R&B mūzikas biznesā - dziedātājs un komponists Ne-Yo ar savu jaunāko singlu "Closer" (Def Jam/Universal) noslīdējis uz 2. vietu. Otrs augstākais jaunums zviedru dīdžeja Jonasa Altberga kontā - viņa deju mūzikas projekts Basshunter ar "All I Ever Wanted" (Hard2Beat), kas seko hitam "Now You''re Gone", - 3. vietā.

Krisa Mārtina un biedru ceturtais studijas darbs , pārliecinoši ceturto nedēļu pēc kārtas albumu topa 1. pozīcijā.

Augstākais jaunpienācējs albumu konkurencē 8. vietā ir folkmūzikas pārstāvis Sets Leikmans (Seth Lakeman) ar plati "Poor Man''s Heaven", savukārt My Chemical Romance ar koncertalbumu "The Black Parade Is Dead" - 12. vietā. The Subways otrais studijas veikums, ko producējis pats Bačs Vigs (Butch Vig) "All or Nothing" (Infectious/Warner Music) - 17. pozīcijā, savukārt Dirty Pretty Things otrais veikums "Romance at Short Notice" tikai 35. vietā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu