"Instrumenti" piedāvā jaunu dziesmu, atklāj iesildītājus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Pusotru nedēļu līdz pirmajam debijas albuma "TRU" tūres koncertam grupa "Instrumenti" klausītājiem piedāvā jaunāko singlu ar nosaukumu "The Time Is Now".

Singls “The Time Is Now”, kura ierakstā kā pianists piedalījies arī amerikāņu komponists Niko Mjūlijs, līdzīgi kā visas albumā iekļautās dziesmas, digitālā veidā pieejams "iTunes" veikalā (skat. resursus).

"Instrumenti" ir lepni paziņot Valmieras un Liepājas koncertu iesildītājus – tā ir pašmāju elektropopa grupa "The WoW", kas patlaban ir viena no atraktīvākajām jaunajām grupām. Pērn tika izdots "Instrumentu" singls "Freaked Out", kas ierakstīts kopā ar "The WoW". Un līdzīgi kā pagājušā gada koncertos "Sapņu fabrikā", par publikas labsajūtu rūpēsies arī dīdžejs Toms Grēviņš. Zināms, ka 3. decembrī Liepājā bārā "Red Sun Buffet" Grēviņš būs arī oficiālās pēckoncerta ballītes mūzikas pavēlnieks.

"Instrumentu" tūres koncertu realizēšanā iesaistīta vairāk nekā 50 cilvēku liela komanda, un jau nākamās nedēļas sākumā daļa no tās dosies uz Valmieru, kur vairākas dienas notiks mēģinājumi un pirmo reizi arī Shipsi un Reynsi ieraudzīs mākslinieku Katrīnas Neiburgas, Māra Lagzdiņa un Ksenijas Zaķes īpaši "TRU" koncertiem veidotās videoprojekcijas, kas būs šo grandiozo koncertu neatņemama sastāvdaļa. Gatavojoties koncertam "Arēnā Rīga", skatuves ekrāns un projektors tiek vesti no Lielbritānijas, jo šovam nepieciešamās jaudas tehnika Baltijas valstīs nav pieejama.

Pirmais "Instrumentu" koncerts norisināsies jau nākamsestdien, 26. novembrī Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā.

Datumi:

Vidzemes Olimpiskais centrs, 26. novembris

Liepājas Olimpiskais centrs, 3. decembris

Arēna Rīga, 10. decembris

Ieeja no 19:00. 20:00 iesildītāji. 21:00 Instrumenti. Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv un Biļešu Paradīzes kasēs

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu