Ekscesi filmas "Georgia Rule" uzņemšanas laukumā (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau pirms filmas "Georgia Rule" parādīšanās uz ekrāniem ap to mutuļoja īstas kaislības, kuru "vaininieces" bija Lindseja Lohana (Lindsay Lohan) un Felisitija Hafmena (Felicity Huffman).

"Mēs vairs neakceptēsim nevienu divkosīgu atvainošanos. Tava izturēšanās ir nepieklājīga, bezatbildīga un neprofesionāla. Tu līdz šim esi uzvedusies kā izlaists skuķis, un komandā tu neesi iemantojusi nevienu draugu. Mēs to vairāk necietīsim," tik skarbus vārdus atklātā vēstulē Lohanai veltījis viens no filmas producentiem Džeimss G. Robinsons. Vienlaikus tas bija pēdējais brīdinājums aktrisei, kura uzņemšanas laukumā ļāvusi vaļu savām kaprīzēm. Pēc bargās vēstules Lindseja saņēmās un tomēr veiksmīgi pabeidza filmēšanos. Kā zināms, Holivuda var piedot visu — pat kaprīzes un dažādas neiro- zes izpausmes, taču nekad nepiedos — neprofesionalitāti.

Pieņemot piedāvājumu spēlēt Reičelas lomu, Lindseja pieņēma izaicinājumu arī pašas "dēmonam". Lohanas atveidotā varone — gluži tāpat kā viņa pati — ir meitene ar ļoti smagu un sarežģītu raksturu. Tieši tāpēc loma izdevusies tik pārliecinoša, ka aktrisei savā ziņā nācās spēlēt pašai sevi. Un vai tas vispār var neizdoties?! Arī Lindsejas vecākā un pieredzes bagātākā kolēģe Džeina Fonda atzinīgi novērtējusi jaunās aktrises talantu, ko raksturo kā "burvīgi satriecošu". "Kā aktrisei viņai ir absolūti tieša pieeja savām emocijām," uzskata Fonda, taču nenoliedz, ka uzņemšanas laukumā viņai bijusi nepieciešama stingrāka roka. Pēc kādas ilgākas gaidīšanas Džeina Fonda neesot savaldījusies un uzkliegusi, lai viņa beidzot "raitāk kustina savu pēcpusi".

Nepatīkamus brīžus kolēģiem filmas uzņemšanas laukumā sagādāja arī Felisitija Hafmena, kuru skatītāji labi pazīst kā daudzbērnu māmiņu Lineti seriālā "Bīstamās mājsaimnieces". Aktrise ieradusies laukumā piedzērusies. Felisitija ir pati apstiprinājusi šo faktu intervijā žurnālam "Parade". "O.K., tā ir taisnība. Es biju nedaudz iedzērusi, taču ne tik ļoti. Es domāju, ka arī iereibusi spēšu strādāt.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu