"Milžu cīņās" uzvar Plotņikova un Kalniņš (133)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Šova “Milžu cīņas. Dziedi ar zvaigzni” finālā valdīja karsta gaisotne, jo divi šova finālpāri spraigi cīnījās par galveno balvu. Skatītāji lēma, ka 10 000 eiro pienākas aktrisei Veronikai Plotņikovai un dziedātājam Martam Kristianam Kalniņam.

Šova fināla cīņai nodevās divi pāri - ārsts Jānis Kvēps ar Evitu Zālīti un aktrise Veronika Plotņikova ar Martu Kristianu Kalniņu. Šova koncertu papildināja arī visi bijušie šova dalībnieki: mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics un dziedātāja Liene Bronuša jeb Candy; policiste Linda Neimane-Zobena un mūziķis Viktors Zemgals; Jolanda Suvorova un mūziķis Jānis Lemežis; aktieris Artis Robežnieks un dziedātāja Vineta Elksne; aktieris Varis Vētra un dziedātāja Olga Rajecka; aktrise Aija Dzērve un Atis Auzāns; dejotāja Aleksandra Kurusova un Kaža; rokmūziķis Aivars Brīze un uzņēmēja Andra Strausa.

Žūrija šoreiz nekā nelēma – par šova fināla rezultātiem atbildīgi bija skatītāji, kuri varēja balsot par savu favorītpāri jau kopš šova sākuma.

Pēc skatītāju balsojuma rezultātiem uzvaras laurus šovā plūca aktrise Veronika Plotņikova ar mūziķi Martu Kristianu Kalniņu. Šis pāris tad mājās arī devās ar 10 000 eiro lielo naudas balvu!

“Pirmais lielākais paldies ir jums, skatītāji! Otrais – tev, Veronika! Trešais paldies ir visai radošajai TV komandai. Un liels paldies visiem dalībniekiem, mēs jūs mīlam!” šova noslēgumā līksmoja mūziķis Marts Kristians Kalniņš.

Kā jau ziņojām, arī prognožu portāla "Triobet.com" eksperti paredzēja, ka šovā "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" fināla balsojumā pārliecinoši uzvarēs duets Veronika un Marts Kristians.

Par otriem finālistiem - sporta ārstu Jāni Kvēpu un operdziedātāju Evitu Zālīti - tika nodotas 14 236 balsis, bet ar to nepietika, lai uzvarētu!

Komentāri (133)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu