"Latvijas Zelta talanti 2010" - Ielu vingrošanas biedrība! (298)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Par LNT šova "Latvijas Zelta talanti 2010" uzvarētājiem vakar kļuva Ielu vingrošanas sporta biedrības džeki, kuru vidū ir arī grupas "Gain Fast" vokālists un Latvijas Radio 1 balss Kaspars Zlidnis.

Atgādināsim, ka "Latvijas Zelta talantu" piecās atlases kārtās tika izvēlēti 16 pusfinālisti, no kuriem divos pusfinālos tika atlasīti seši finālisti, kuri tad vakar arī cīnījās par galveno balvu - 5000 eiro.

Finālā bez uzvarētājiem - Ielu vingrošanas sporta biedrības - cīnījās arī sīvākā atlētisko džeku konkurente Amanda Bašmakova, kuras talants ir izteikti skanīga balss, kā arī saksofoniste un vingrotāja Patrīcija Bloma, balerīna Grieta Grīnberga, BMX triku meistars Dāvis Dudelis un balerīna un pianiste Agate Zālīte.

Finālistus, kā ierasts, vērtēja ne tikai skatītāji, bet arī žūrija, kuras sastāvā bija dziedātāja un vokālā pedagoģe Ieva Kerēvica, "Radio SWH" vadītājs Jānis Šipkēvics un horeogrāfs, deju grupas "Dzirnas" vadītājs Agris Daņiļēvičs.

Uzvarējušie ielu vingrotāji iegūto naudu solījās ziedot Valmieras vājdzirdīgo bērnu internātvidusskolas vingrošanas laukuma izbūvei.

Šovā tika paziņoti arī "ZZ stipendiju" konkursa uzvarētāji un attiecīgi Ls 1000  ieguvēji. Par uzvarētājiem kļuva: Jānis Vanags sporta kategorijā, Toms Rēķis mūzikā, Ernests Sveisbergs fotomākslā, Dita Pane mākslā un dizainā un Rūdolfs Miķelsons videomeistarībā.

Komentāri (298)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu