Oasis albums 6. oktobrī (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mančestras brašuļi Oasis paziņojuši sava jaunā albuma iznākšanas datumu.

Grupas septītais studijas ieraksts ar nosaukumu "Dig Out Your Soul" nāks klajā 6. oktobrī. Plates pirmais singls "The Shock Of The Lightning" tiks izdots 29. septembrī.

Albums ierakstīts "Abbey Road" studijā Londonā, bet miksēts Losandželosā. Šajā ierakstā Oasis turpinājuši sadarbību ar producentu Deivu Sardiju (Dave Sardy), kurš strādāja arī ar grupas iepriekšējo albumu .

"Es vēlējos ierakstīt dziesmas, kurām būtu "grūvs"," komentē grupas ģitārists un dziesmu autors Noels Galahers (Noel Gallagher) "Tādas dziesmas, kurās nebūtu tradicionāla forma - pantiņš, atkāpe, piedziedājums. Es vēlējos daudz hipnotiskāku skanējumu, dziesmas, kas paķer, kas iesūc sevī. Dziesmas, kuras var sajust."

Par pirmo singlu Galahers izsakās šādi: "Ja jums šis skaņdarbs izklausās raupjš, tas tādēļ, ka to sacerējām ātri un ierakstījām ātri. Būtībā tas ir demo. Vienmēr ar pirmo reizi ierakstītais ir tas jaudīgākais."

Oasis un viņu "Big Brother Recordings" ir noslēguši jaunu vienošanos ar ierakstu gigantu SonyBMG par trīs studijas albumu izdošanu. Šis solis dos grupai lielāku radošu brīvību, turklāt grupa vienojusies par visu iepriekšējo ierakstu tiesību saglabāšanu savā īpašumā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu