Pauls, Koens un Lepers projektā "Tas ir laiks..." (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pavisam drīz, jau novembra sākumā, Latvijas teātra cienītāju vērtējumam tiks piedāvāta jauna koncertizrāde „Tas ir laiks", Raimonds Pauls, Leonards Koens un Rihards Lepers vienotā skanējumā.

Tas ir stāsts par nostalģiju, ilgām, cilvēku savstarpējām attiecībām, taču galvenokārt par mīlestības spēku. Stāstnieka lomā iejuties aktieris Rihards Lepers, kura melodiskā, samtainā balss neatstāj vienaldzīgu nevienu.

Koncertizrāde sastāv no divu komponistu – Raimonda Paula un Leonarda Koena - dziesmām un kādu patiesu stāstu par divu cilvēku attiecībām.

Ideja apvienot vienā koncertuzvedumā savas un kanādiešu kolēģa, pazīstamā dzejnieka, rakstnieka, dziedātāja un dziesmu autora Leonarda Koena dziesmas radusies Raimondam Paulam pēc tam, kad viņš dzirdēja dziedam Teātra Observatorijas jauno aktieri Rihardu Leperu.

„Riharda zemais balss tembrs ļauj niansēti atveidot Koena melodiju bagātību. Turklāt arī manas dziesmas viņš izpilda ļoti labi,” atzīst maestro Pauls. Lai saglabātu Leonarda Koena estētiku un muzikālo rokrakstu, koncertā kā bekvokālistes piedalīsies arī aktrises Karīna Tatarinova un Maija Doveika. Tās būs dziesmas un stāsti par dziesmām Teātra Observatorijas aktieru izpildījumā. Koncertizrādes režisore Gaļina Poļiščuka.

eātra observatorijas mākslinieciskās koncepcijas veidotāja un režisore Gaļina Poļiščuka (no kreisās), aktrise Maija Doveika, komponists Raimonds Pauls un aktieris Rihards Lepers piedalās jaunās koncertizrādes ''Tas ir laiks'' prezentācijā.
eātra observatorijas mākslinieciskās koncepcijas veidotāja un režisore Gaļina Poļiščuka (no kreisās), aktrise Maija Doveika, komponists Raimonds Pauls un aktieris Rihards Lepers piedalās jaunās koncertizrādes ''Tas ir laiks'' prezentācijā. Foto: LETA

Ja kaut ko piedāvā Raimonds Pauls, nav laika domāt, ir jāpiekrīt.

Tā ir Dieva dāvana, ka man ir uzticēts kaut kas tāds,” uzsver aktieris Rihards Lepners.

Koncertizrādes „Tas ir laiks...” pirmizrāde notiks 5.novembrī Teātra Observatorijā, Rīgas Kongresu nama telpās, K. Valdemāra ielā 5 (ieeja no K.Valdemāra ielas puses), lejasstāva kafejnīcā.

Tāpat izrādi būs iespējams redzēt arī 6.novembrī, kā arī 13. un 14.decembrī.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu