Vilsons noliedz, ka būtu nočiepis Steely Dan ideju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktieris Ovens Vilsons (Owen Wilson) ir noliedzis jebkādu viņa jaunās lentes "You, Me and Dupree" un grupas Steely Dan dziesmas saistību.

Leģendārais duets nesen nāca klajā ar paziņojumu, ka Vilsona tēls jaunajā filmā "You, Me And Dupree" nozagts no Steely Dan 2001. gada "Grammy" balvu ieguvušās dziesmas "Cousin Dupree".

Oficiālajā paziņojumā aktieris komentē: "Es nekad neesmu dzirdējis minēto dziesmu "Cousin Dupree" un pat nezinu, kas ir šis džentlmenis - misters Stīlijs Dens. Ceru, ka ar šo es beidzot varēšu atkal koncentrēties savai filmai."

"Šajā lietā ir iesaistīti diezgan nopietni vīri, un mazais Ovens pat nenojauš, kādas nepatikšanas viņam var sanākt," savā mājas lapā atbildējuši Steely Dan mūziķi Volters Bekers (Walter Becker) un Donalds Feigens (Donald Fagen).

"You, Me and Dupree" galvenās lomas kopā ar Ovenu spēlēs jaunlaulāto pāris Keita Hadsone (Kate Hudson) un Mets Dilons (Matt Dillon).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu