Klāt "Dziedi ar Zvaigzni. Milžu cīņas" fināls (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Cīņai nodosies divi pāri - ārsts Jānis Kvēps ar Evitu Zālīti un aktrise Veronika Plotņikova ar Martu Kristianu Kalniņu. Abu pāru aizstāvji Milži ir noskaņoti ļoti kareivīgi, un studijā solās notikt arī duelis, tikmēr paši dalībnieki cīņai izmantos dziesmas.

Šova "Dziedi ar Zvaigzni. Milžu cīņas" fināla reizē studijā tiešraidē skatītājus gaida arī atkaltikšanās ar visiem šova dalībniekiem, kuri priecēs ar dziesmām un priekšnesumiem. Jolanda Suvorova ar savu partneri parūpējušies par ko īpašu - viņi noslēgumam gatavo kādu jaunu, vēl nedzirdētu dziesmu! Vai par pārsteigumu parūpēsies arī Jana Duļevska, kura šova atklāšanas reizē solīja uz studiju atvest vai pusi Latvijas hokeja komandas izlases, ja dokiņš jeb Jānis Kvēps tiks finālā?!

Aktrise Veronika Plotņikova ar Martu Kristianu Kalniņu
Aktrise Veronika Plotņikova ar Martu Kristianu Kalniņu Foto: TV3.lv

Fināls prasa savu...

Šonedēļ V.Plotņikovai ar M.K. Kalniņu mēģinājumu zālē rit garas stundas un dziesmu izvēle notiek ar karstām un asām diskusijām ne tikai savā starpā, bet arī sarunās ar savu Milzi Uldi Marhilēviču. Visām iesaistītajām personām ir savas vēlmes, iedomas un vīzijas par visiem trim fināla priekšnesumiem.

Šobrīd pārim ir skaidrība vien par divām dziesmām, trešā, kura jāapgūst pilnīgi no jauna, joprojām nav izvēlēta.

Rādās, ka priekšnesumi svētdien liks pasvīst ne tikai pašiem, bet arī pavadošajam sastāvam. Fināls prasa savu!

Ārsts Jānis Kvēps ar operas dziedātāju Evitu Zālīti
Ārsts Jānis Kvēps ar operas dziedātāju Evitu Zālīti Foto: TV3

Turpretim otrs finālistu pāris jūtas pilnīgi mierīgi, par uzvaru un sacensību nedomā, mēģinājumiem nododoties tā, it kā nekas tik satraucošs kā šova lielais fināls nebūtu gaidāms. J.Kvēps un E.Zālīte noslēguma reizei dziesmas izvēlējušies, domājot par to, kas patīk pašiem un ko šovā vēl nav paspējuši izdziedāt. Viņi mēģina norobežoties no domām par to, kas varētu patikt skatītājiem, ko tie varētu gaidīt no viņiem vai kā viņus negaidītāk pārsteigt. Šis finālistu pāris domā tikai par to, kas pašiem radītu prieku un gandarījumu!

Abiem šova finālistiem ir pilnīgi atšķirīga pieeja izšķirīgajai cīņai. Kura izrādīsies īstā?! To noteiks skatītāji, lai gan studijā redzēto un dzirdēto vērtēs arī žūrija. Tas, protams, ir tikai ieskats gaidāmajā finālā - par pārsteigumiem būs parūpējušies visi!

Nenokavējiet "Dziedi ar Zvaigzni. Milžu cīņas" finālu šajā svētdienā, 7.novembrī, 20:30 tiešraidē TV3!

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu