Akon Rīgas koncerta īpašais viesis - Snoop Dogg (22)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zvaigžņu aģentūras "Urbania Group" pārstāvji atklājuši līdz šim noslēpumā turēto īpašā viesa vārdu, kas jau 29. augustā plkst. 20 Skonto stadionā kopā ar Akon kāps uz vienas skatuves.

Īpašais viesis ir neviens cits kā ASV populārais reperis, dziedātājs un mūzikas ierakstu producents - Snoop Dogg.

Atklājot noslēpumaino koncerta viesi, koncerta organizatori cer iepriecināt un patīkami pārsteigt visus RnB un hiphopa mūzikas cienītājus Latvijā, kam šī ir vienreizēja iespēja "nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu".

Snoop Dogg jeb īstajā vārdā Kelvins Brodus juniors (Calvin Broadus Jr.) ir viens no retajiem hiphopa izpildītājiem, kurš šajā žanrā noturējies vairāk nekā 16 gadus. ASV Snoop Dogg kļuvis par popkultūras ikonu, jo viņa vārds saistās ne vien ar mūziku, bet arī filmām, videospēlēm, apģērbu līniju un savu televīzijas šovu. Vēl pavisam nesen iznācis devītais Snoop Dogg studijas albums "Ego Trippin", kas nodēvēts par vienu no daudzveidīgākajiem ierakstiem mūziķa karjerā.

Amerikāņu RnB zvaigzne Eikons (Akon), arī mūzikas izpildītājs, producents, sava zīmola īpašnieks un nu jau arī kinoaktieris, savu šovu Latvijā sniegs pasaules tūres ietvaros. Eikonu visprecīzāk raksturo unikālais Rietumāfrikas stila vokāls un hiphopa mūzikai raksturīgais liriskums. Eikona pirmais soloalbums "Trouble" tika izdots 2004. gadā, aptverot šobrīd visiem tik zināmos hitus "Locked Up" un "Lonely," kā arī "Belly Dancer (Bananza)," "Pot Of Gold," un "Ghetto". Eikons guvis ievērojamus panākumus arī dziesmu topā Billboard Top 100, kurā iekļauti 11 viņa hiti, kas līdz šim izdevies tikai retajam mūziķim. 2006. gada augustā sadarbojoties ar reperi Eminemu, Akon ierakstīja savu populāro hitu “Smack That”. Šobrīd, turpinot sadarbību ar Maiklu Džeksonu, top jauns Eikona studijas albums.

Koncerta biļetes tirdzniecībā ir pieejamas visās "Biļešu servisa", "ReklaMarket" tirdzniecības vietās, kā arī "Statoil" degvielas uzpildes stacijās.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu