Raidījuma ekspertus neapmierina stilistu veikums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šajā sestdienā, kanālā RīgaTV 24 norisinājās līdz šim krāsainākais un spilgtākais Rīgas stila pavēlnieks raidījums, jo šīs nedēļas tēma bija «Popārts: ielu stils».

Diemžēl, šajā reizē žūrija bija ļoti skarba un atzina, ka stilistēm tomēr nebija izdevies izveidot popārta tēmai atbilstošus komplektus un, ka no šīs tēmas bija gaidījuši vairāk. Taču skatītāji domāja un lēma citādāk.

Skatītāju balsojums pilnībā atšķīrās no žūrijas balsojuma un klātesošie guva pārsvaru līdz ar to uzvarēja trakulība un rotaļīgums pār klasiku. Taču neskatoties uz kritiku, bija arī komplekti, kurus žūrija novērtēja atzinīgi un piebilda, ka šādā tērpā droši varētu arī paši doties ielās un priecājās, ka raidījumā tika atspoguļots tieši popārts, jo krāsas ir tās, kas mums pietrūkstot, it īpaši rudens un ziemas sezonā.

Šajā modes cīņā sacentās un spēkos mērojās jaunākā Rīgas stila pavēlnieks dalībniece, 17 gadus vecā Jekatarina Mirmanova un modes māksliniece Anete Krišjānova, kura, spītējot ekspertiem, iekļuva finālā.



Šajā raidījumā stilistu veikumu vērtēja popārta lietpratēji: «Mix media Group» mārketinga un reklāmas direktore, LU komunikācijas studiju nodaļas pasniedzēja Liliāna Ozoliņa, vienmēr stilīgā žurnāliste – Una Ulme, blogeris un «Rīga TV24» Modes laika ziņu raidījuma vadītājs Deniss Ševeļovs.



Raidījums norisinās katru sestdienu, plkst.21 , «RīgaTV 24» kanālā, taču tiem, kuri sestdienas vakaru vēlas pavadīt ārpus māja ir iespēja piedalīties raidījuma tiešraidē, Blaumaņa ielā 32 un ar savu balsi palīdzēt noskaidrot, kurš jau 20.decembrī kļūs par Rīgas stila pavēlnieku. Pēc raidījuma vakars turpinās DJ pavadībā un kafejnīcas «ON AIR» garšīgo kokteiļu valstībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu