Kolina Farela "vajātāja"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dezirē Bredforda, kura pagājušajā nedēļā negaidīti pienāca pie Holivudas zvaigznes Kolina Farela raidījuma "The Tonight Show With Jay Leno" ieraksta laikā un izraisīja asu vārdu apmaiņu, iesniegusi pret aktieri vēl vienu apsūdzību, informē "imdb.com".

Pēc incidenta sarunu šova ieraksta laikā policija izveda sievieti no studijas. Bredforda paziņoja, ka viņa iesniegusi pret aktieri prasību par desmit miljoniem dolāru. Viņa bija iesniegusi apsūdzību arī 2004.gada novembrī un 2005.gada jūlijā, apsūdzot aktieri par seksuālu aizskaršanu. Abas iepriekšējās apsūdzības noraidītas.

Preses konferencē Losandželosā Bredforda aizstāvēja savu rīcību raidījuma "The Tonight Show" laikā, sakot, ka viņas nodoms bijis iedot Farelam tiesas pavēsti. Farels Bredfordu dēvē par vajātāju, taču sieviete uzskata, ka tādējādi aktieris grib celt viņai neslavu. Arī par to viņa sūdzējās tiesā.

Bredforda izdalīja pašas izdotās grāmatas "Colin Farrell: A Dark Twisted Puppy" eksemplārus desmit preses konferencē klātesošajiem žurnālistiem. "Kolins sāpināja mani tik dziļi, un es te cenšos kliedēt baumas un melus. Es neesmu vajātāja, un viņš ir [publiski] sakapājis manu vārdu ar mačeti," izteicās Bredforda.

Piektdien tiesa pēc Farela prasības izdeva Bredfordai pavēli netuvoties aktierim, kurš pauda bažas par savas ģimenes drošību. Pavēle ir spēkā līdz 16.augustam, kad Bredfordai tiks dota iespēja atbildēt uz Farela sūdzībām tiesā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu