Laiž klajā Paulu Koelju jauno romānu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jāņa Rozes apgāds laidis klajā P.Koelju (Paulo Coelho) jauno romānu "Uzvarētājs ir viens" (The Winner Stands Alone). Romāna darbība noris slavenajā Kannu kinofestivālā - šīs zemes vareno jeb t. s. superklases parādē.

Cilvēkiem, kam pieder viss, ko var nopirkt par naudu, un līdz ar to arī neierobežota vara, atgriešanās ''''normālā'''' dzīvē ir lielākais bieds un reizē vienīgais nepiepildāmais sapnis. Iluzorā laimes pasaule izrādās tukšs, biedējoši vientulīgs sāncensības un nenovīdības perēklis.

"Uzvarētājs ir viens" (The Winner Stands Alone)
"Uzvarētājs ir viens" (The Winner Stands Alone) Foto: publicitātes

Romāna galvenais varonis krievu miljonārs Igors ierodas Kannās, lai atgūtu savu bijušo sievu Evu. Mīlestības vārdā ziedojot dzīvības, Igors tiecas atgriezties savā zudušajā paradīzē. Tomēr tā attālinās ik brīdi jo vairāk. Izjūtot nicinājumu pret superklasi un tomēr aptverot, ka arī pats pie tās pieder, Igors saprot, ka absolūtā vara ir absolūtā verdzība - cietums, no kura nav izejas.

Apokaliptiska kino un modes pasaule, kurā greznība un ambīcijas iznīcina jebkādu autentisku vērtību iespējamību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu