"Koru karus 2" pirmais atstāj Jolantas Gulbes sarkanais koris (93)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tv3.lv

Pēc sīvas šova "Koru kari 2" cīņas skatītāji lēma, ka šovs jāatstāj sarkanajam Rīgas korim, kuru vadīja dziedātāja Jolanta Gulbe.

Visus astoņus korus šovakar vadīja īpaša tematika – dažādas dabas stihijas. Kori izlozes kārtā ieguvuši krāsai atbilstošas stihijas, ko ar sarūpētiem priekšnesumiem šova laikā arī atklāja skatītājiem. Redzēt varējām Mēness, Vēja, Ziedu, Upes, Zemes, Saules, Meža un Uguns kori.

Korus vērtēja žūrijas pastāvīgais loceklis diriģents Ints Teterovskis, un viesžūriju pārstāvēja dziedātājs Viktors Lapčenoks un „Mikrofona ierakstu” direktore Elita Mīlgrāve.

Piedāvājam ieskatu žūrijas vērtējumā:

* Jelgavas koris/Zemes koris (Žoržs Siksna) – 28 punkti * Madonas koris/Meža koris (Ieva Kerēvica) – 28 punkts * Valmieras koris/Saules koris (Liene Šomase) – 27 punkti * Preiļu koris/Ziedu koris (Ilona Bagele) – 27 punkti * Liepājas koris/Vēja koris (Andris Ērglis) - 26 punkti * Jēkabpils koris/Upes koris (Aigars Grāvers) – 26 punkti * Cēsu koris/Mēness koris (Ingus Ulmanis) - 26 punkti * Rīgas koris/Uguns koris (Jolanta Gulbe) – 25 punkti

Pēc žūrijas vērtējuma un skatītāju balsojuma, kas veidoja 50% no kopējā punktu skaita, izbalsots tika sarkanais jeb Rīgas koris dziedātājas Jolantas Gulbes vadībā.

„Mans lielākais ieguvums ir šie cilvēki, kas ir manā korī! Mēs noteikti turpināsim strādāt un uzstāties kopā,” pēc izbalsošanas pauda dziedātāja Jolanta Gulbe.

Kā jau ziņojam, visi kora dalībnieki sacenšas par galveno balvu 15 000 eiro (10 540 latu), ko nodrošinās "DnB Nord Banka". Arī šogad galvenā balva tiks veltīta pilsētai, kuru pārstāvēs uzvarētāju koris. Balvā iegūtos līdzekļus koris novirzīs konkrētam mērķim, kas pilsētai un tās iedzīvotājiem ir būtisks.

Komentāri (93)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu