"Dziedošajās ģimenēs" saziedo 39 959 latus (70)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

LNT šovu “Dziedošās ģimenes” šoreiz nebija jāpamet nevienai ģimenei, jo viss koncerts tika veltīts labdarībai, ar mērķi saziedot naudu nabadzīgajām Latvijas ģimenēm. Tas arī izdevās, saziedoti tika 39 959 lati.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Vienpadsmitajos Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos valdīja īpašas emocijas, jo šis koncerts bija veltīts labdarībai, lai palīdzētu krīzes skartajām Latvijas ģimenēm, kurām trūkst līdzekļu, lai pabarotu sevi un savus bērnus.

No savāktajiem 39 959 latiem mēnesi varēs paēst 4701 ģimene!

Sešas dziedošas, skanīgas un stipras ģimenes šīs nedēļas priekšnesumiem īpaši gatavojās, vienu no savām dziesmām veltot labdarībai, bet otra skanēja jau kāda no šovā dzirdētajām. Ar ģimenēm dziesmās vienojās Olga Rajecka, Aiša, Liene Šomase, Kaža u.c. Latvijā zināmi mūziķi.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Tomēr šovakar visas ģimenes arī vērtēja žūrija – LNT labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi pār Latviju” vadītāja aktrise Katrīne Pasternaka, Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers un komponists Mārtiņš Brauns.

Kā uzsvēra žūrija, šis koncerts bijis īpaši emocionāls – visas ģimenes radīja īsto noskaņu. Priekšnesumi bija nostrādāti gan muzikāli, gan vizuāli un artistiski. Bija arī mazas dikcijas un vokālas kļūdiņas, tomēr žūrija vairāk slavēja ģimeņu izdomu un patiesās izjūtas, dziedot dziesmas. Šoreiz ģimenes jutās atbrīvotākas, jo nedraudēja kādas iziešana no šova, tāpēc arī nebija jūtams stress un uztraukums uz skatuves.

Žūrijas kopvērtējums katrai ģimenei

Dūdumu ģimene: 31+31 = 62 punkti

Uškānu ģimene: 30 +28 = 58 punkti

Krūmiņu ģimene: 27+28= 55 punkti

Zaļkalniņu ģimene: 28+ 26= 54 punkti

Drozdoviču ģimene: 23+ 29 = 52 punkti

Ņikonovu ģimene: 25+26 = 51 punkti

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Nākamajā raidījumā,  kā jau ierasts, vienai no ģimenēm būs jāpamet šovs!

Komentāri (70)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu