Kārtējais mūzikls... (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovasar Latvijā naudu dalīs un jokus dzīs pats Robins Huds un viņa drosmīgie draugi. Laila Ilze Purmaliete sola aizraujošu mūziklu "Robins Huds" ar vecām un jaunām slavenībām.

Izrādes pamatā ir nemirstīgā leģenda par drosminieku Robinu Hudu. Mums būs iespēja izsekot viņa bērnības gaitām, tam, kā Robins no augstdzimuša un godīga jaunekļa kļuva par laupītāju. Te ne tikai Robins, bet arī skatītāji tiksies ar daiļo Merianu un ar jautro mūku Taku. Īstas muzikālās dzīres sola sarīkot brokeris Aivars Brīze karaļa lomā, sievišķīgām kaislībām gatava ir Ance Krauze, kuras vīrs Guntis Veits dabūs pamatīgi trūkties. Līdzās jau rūdītām slavenībām galvenās lomas atveidos festivālā "Jaunās zvaigznes" izpildītāji. Robina lomā Pēteris Upelnieks, Meriona — Ieva Sutugova vai Guna Leščinska. Jāteic, ka skatītāji ar jaunajiem mūzikliem tiek lutināti.

Atgādinām, ka pa Latviju ceļos arī "Dāvana mūsdienu sievietei".

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu