Notiks Ozoliņa filmas pirmizrāde (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kinoteātrī "Rīga" notiks jaunā režisora Mika Ozoliņa veidotās filmas "Es gribu tavu meiču" pirmizrāde, TVNET informēja Ozoliņa pārstāve Līva Pētersone.

Filma tapusi pēc igauņu dramaturga Jāna Tjattes populārās lugas ''''Bungee Jumping'''' (''''Gumijlēkšana'''') motīviem.

Mīlošs pāris - Laura (meitene no Rīgas) un Džons, dodoties uz drauga dzimšanas dienas svinībām vētras laikā, nomaldās. Meklējot pajumti, viņi nokļūst ekscentriska ceļa zīmju krāsotāja Raula mājoklī, kurš piedāvā Džonam miljonus, lai viņš uz visiem laikiem aizmirstu un atstātu savu līgavu.

Sižetā ir daudz kopīga ar pašreizējo situāciju Latvijā: cilvēki sastopas ar ilūziju sabrukumu, sapņi izrādās vien malduguns. Nauda filmā ir katalizators, kas provocē varoņus uz visnegaidītākajām situācijām. Filma uzdod būtiskus jautājumus par mīlestību un nodevību, būtisko un virspusīgo, īsto un iluzoro.

Filmas producente un galvenās lomas atveidotāja Agnese Zeltiņa: ''''Pēc lielās skatītāju intereses par mūsu projektu sapratām, ka šobrīd Latvijā ir labākais laiks un īstākā vieta mūsu filmas pirmizrādei. Mums ir ļoti svarīgs Latvijas skatītāja viedoklis par filmu, pirms tā sāk savu ceļu pasaulē. No vienas puses - jā, esam uztraukušies. No otras - pārliecināti, ka šī komēdija ir uzņemta atbilstoši Holivudas kvalitātes standartiem, ļoti profesionāli.''''

Kinoteātros filma būs skatāma no 30.oktobra.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu