Editors albums numur viens, Riana nesatricināma

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Birmingemas kvarteta Editors puiši ar savu otro studijas plati šonedēļ nokļuvuši Apvienotās Karalistes topa pirmajā vietā.

Editors jaunākais studijas albums Arctic Monkeys - flourescent adolescent apsteidzis pagājušās nedēļas līderu - blūzroka dueta The White Stripes disku "Icky Thump" (XL Recordings) un kļuvis par britu salu iedzīvotāju pirktāko nedēļas tvartu.

Klausies UKTOP40 nedēļas jaunumus!

function orbRadio(songid){var playerWin = window.open(''http://www.orb.lv/player2/?cat=user&subcat=79652&subcat2=653114&songid=''+songid+'''',''player_new'',''width=950,height=650,left=0,top=0,scrollbars=yes,resizable=yes'');playerWin.focus();}Arctic Monkeys - flourescent adolescent

Otrajā vietā kā jaunums negaidīti 2002. gada "American Idol" šova uzvarētāja Kellija Klarksone (Kelly Clarkson) ar trešo soloalbumu "My December" (RCA), Traveling Wilburys izlase 3. vietā, bet Džeks un Mega Vaiti jeb The White Stripes - 4. pozīcijā.

70. gadus vecā Šērlija Beisija (Shirley Bassey), kuras uzstāšanās pagājušonedēļ Glastonberijas festivālā kļuvusi par vienu no presē visvairāk aprunātajiem notikumiem, ar remiksu disku "Get the Party Started" (Lock Stock & Barrel) kā jaunums 6. vietā. Acīmredzot pateicoties Glastonberijai, pamatīgs lēciens albumu topā izdevies Lasvegasas brašuļiem The Killers ar "Sam''s Town" (36-9).

Alternatīvā kantri trubadūrs Raians Adamss (Ryan Adams) ar savu jaunāko plati "Easy Tiger" (Lost Highway) augstajā 18. vietā. Britu talantu šova "Pop Idol" vicečempions Garets Geits pēc četru gaudu pauzes atgriezies topā ar savu trešo soloalbumu "Pictures Of The Other Side" (23), savukārt jaunās Amerikas roka zvaigznes Paramore ar "Riot!" augstajā 24. vietā. Topa lejasgalā divas dāmas - bijusī "Destiny''s Child" dalībniece Kellija Roulanda (Kelly Rowland) ar "Ms. Kelly" (37) un īru kolektīva "The Corrs" jaunākā dalībniece Andrea Korra (Andrea Corr) ar pirmo un, manuprāt, visnotaļ simpātisko soloplati "Ten Feet High".

Barbadosā dzimusī R&B zvaigzne Riana (Rihanna) nesatricināmi turpina jau septīto nedēļu pēc kārtas sēdēt pārdotāko singlu topa tronī ar "Umbrella", viņai uz pēdām šonedēļ min jaunums - otrais singls "Foundations" no Londonas "myspace/youtube" sensācijas Keitas Nešas (Kate Nash). 20 gadus veco dziedātāju bieži presē salīdzina ar Liliju Alenu.

Midlendas rokeri The Enemy pēc lieliskā "Away From Here" izšāvuši ar "Had Enough" - 4. vieta. Veiksmīgs lēciens izdevies Londonas dziedātājam Džekam Penati (Jack Penate) ar "Torn on the Platform" (25-7).

Losandželosas R&B dziedātājs Robin Thicke ar seksīgo balādi "Lost Without U" (Interscope) savaldzinājis daudzas sirdis un pakāpies no 43. uz 11. vietu (skat. video). Jaunākais superproducenta Timbaland hits "The Way I Are" 18. vietā.

Ārpus pirmā divdesmitnieka Gvena Stefani (Gwen Stefani), Cherry Ghost, Scouting For Girls, Arctic Monkeys, Bon Jovi, Wombats, Hadouken un Mark Ronson Ft Lily Allen.

Video: Robin Thicke "Lost Without U":

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu