Garbage dziedātāja Šērlija Mensone sāks aktrises karjeru (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Garbage dziedātāja Šērlija Mensone (Shirley Manson) sāks aktrises karjeru.

Viņa pieņēmusi piedāvājumu filmēties amerikāņu televīzijas seriālā "Terminator: The Sarah Conor Chronicles", ko rāda telekanāls "Fox". Šērlija Mensone seriālā tēlos augsto tehnoloģiju kompānijas „Cyberdyne” vadītāju Katrīnu Vīveri (Catherine Weaver). Šī loma seriālā ir pietiekami nozīmīga, lai filmēšanās vismaz uz laiku kļūtu par Šērlijas Mensones pamattdarbu. Šogad Mensone gatavojas izdot arī savu pirmo soloalbumu, kura tapšanā piedalījušies Džeks Vaits (Jack White) no The White Stripes, Bilijs Korgans (Billy Corgan) no Smashing Pumpkins un grupas The Blue Nile dalībnieks Pols Bučanans (Paul Buchanan).

Arī pārējie Garbage dalībnieki ir aizņemti ar muzikāliem projektiem - Batčs Vigs (Butch Vig) paralēli darbam ar Mensones plati producējis "Jimmy Eat World", "Against Me!" un "The Subways" plates, sacerējis mūziku divām filmām. Basģitārists Djuks Eriksons (Duke Erikson) strādā ar BBC, veidojot Amerikas folkmūzikas antoloģiju, savukārt Stīvs Mārkers (Steve Marker) raksta skaņu celiņus kinofilmām.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu