"Dziedošajās ģimenēs" - skatītāju izvēlētas dziesmas (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

24. oktobrī, plkst. 20:15 Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos LNT kanāla tiešraidē no "Sapņu fabrikas" skanēs tikai skatītāju izvēlētas dziesmas, par kurām varēja balsot projekta "Dziedošās ģimenes" mājaslapā. Šo svētdien dzirdēsim septiņu dziedošo ģimeņu uzstāšanos.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Pagājušajā nedēļā, apmeklējot projekta „Dziedošās ģimenes” sadaļu LNT mājas lapā, bija iespēja balsot par dziesmām, kuras skatītāji vēlējās dzirdēt šīs svētdienas raidījumā.

Katrai ģimenei tika piedāvātas trīs dziesmas, no kurām skatītājiem bija jāizvēlas viena labākā vai interesantākā.

Ko skatītāji ģimenēm izvēlējās?

Pēc skatītāju vēlēšanās šo svētdien ģimenes uzstāsies ar šādiem skaņdarbiem: Drozdovičas no Rīgas dziedās „Tu un es”, Krūmiņi no Alūksnes pārsteigs ar dziesmu „Dzimtā valoda”, Uškāni no Daugavpils skandinās latgaliešu tautasdziesmu „Tuoli dzeivoi”, Ņikonovi no Talsu novada Laucienes uzstāsies ar sirsnīgo „Māte Marija”, Dūdumi no Mārupes dziedās dziesmu „Vēl”, Brūveri no Mārupes norādīs - „Notiksies, kam jānotiek” un Zaļkalniņu ģimenei no Lielvārdes tikusi dziesma „Es meitiņa rozīt”.

Šo svētdien žūriju pārstāvēs LNT labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi par Latviju” vadītāja un veidotāja, aktrise Katrīne Pasternaka, Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers un komponists Mārtiņš Brauns.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu