R&B dziedātājai Rianai dubultuzvara (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

R&B dziedātāja Riana (Rihanna) Apvienotās Karalistes singlu topā ceturto nedēļu pēc kārtas saglabājusi pirmo vietu ar "Umbrella", arī dziedātājas pilnais studijas albums "Good Girl Gone Bad" šonedēļ izrādījies pirktākais ieraksts britu salās.

Riana jeb īstajā vārdā Robija Riana Fentija (Robyn Rihanna Fenty) dzimusi 1988. gadā Karību salās un jau no agras bērnības dziedājusi dažādos ģimenes un skolas pasākumos. Viņas talantu ievēroja kāds mūzikas producents vārdā Evans Rodžers (Evan Rogers), kopīgi tika ierakstītas 12 demo dziesmas un izsūtītas potenciālajiem izdevējiem.

function orbRadio(songid){var playerWin = window.open(''http://www.orb.lv/player2/?cat=user&subcat=79652&subcat2=626916&songid=''+songid+'''',''player_new'',''width=950,height=650,left=0,top=0,scrollbars=yes,resizable=yes'');playerWin.focus();}Enrique Iglesias - Do You Know? (The Ping Pong Song)

Par Rianas talantu ieinteresējās repera Jay-Z vadītā izdevniecība "Def Jam", tika noslēgts līgums un sākts gatavot pirmo albumu. Interesanti, ka atšķirībā no daudzām citām R&B zvaigznēm Riana pati ir vairāku dziesmu līdzautore.

Singlu topā otro vietu saglabājusi bijusī meiteņu grupas Sugababes dalībniece Mutuja Buena ar "Real Girl", jaunais deju zāļu pavēlnieks - DJ Kalvins Hariss ar "Girls" pakāpies no 9. uz 3. pozīciju. Lielākais kāpums šoreiz latino mūzikas superzvaigznei Enrikem Iglesiasam (Enrique Iglesias) - pirmais singls no gaidāmās studijas plates "Do You Know (The Ping Pong Song)" pakāpies no 28. uz 9. vietu.

13. vietā Džeks un Mega Vaiti jeb The White Stripes ar jauno singlu "Icky Thump", jaunā britu elektrofanka grupa Unklejam (grupas nosaukums aizgūts no leģendārās 70. gadu fankmūzikas grupas Funkadelic) ar aktuālo singlu "What Am I Fighting For" augstajā 16. vietā. 18. vietā vēl viens jaunums - bijusī meiteņu grupas "Destinys Child" zvaigzne Kelija Roulanda (Kelly Rowland), piedaloties reperei Īvai (Eve) ar otrā soloalbuma pirmo vēstnesi "Like This", savukārt rokeri Queens of the Stone Age ar singlu "3''s & 7''s" no jaunās plates "Era Vulgaris" - 19. vietā.

Ārpus pirmā divdesmitnieka elektroniķi The Chemical Brothers ar "Do It Again", "jaunā reiva" karognesēji Klaxons ar "It''s not Over", Ghosts ar "The World Is Outside" un deju mūzikas grāvējs Corenell vs Lisa Marie Experience "Keep on Jumpin''" (skat video).

Albumu topā trīs jauni līderi - Riana, skotu rokgrupa Biffy Clyro un pabroka grupa The Twang ar "Love It When I Feel Like This" (B Unique/Polydor).

Pola Makartnija jaunais albums "Memory Almost Full" augstajā 5. vietā (šeit jāpiebilst, ka izdevniecība "Starbucks" nebija nokārtojusi vairākas formalitātes un daudzus pārdotos diska eksemplārus diemžēl topam nepieskaitīja).

Pirmajā desmitniekā vēl 3 jauni albumi - graima zvaigzne Dizijs Raskals (Dizzee Rascal) ar trešo albumu "Maths & English" (XL Recordings) - 7. vietā, šokrokeris Merilins Mensons (Marilyn Manson) "Eat Me Drink Me" (Interscope) - 8. vietā, savukārt 10. pozīcijā bijusī "cukurbeibe" Mutuja Buena (Mutya Buena) ar "Real Girl".

Bijušais grupas "The Shadows" ģitārists Henks Marvins (Hank Marvin) ar "Guitar Man" kā jaunums augstajā 13. vietā, "Genesis" labākie hiti vietu zemāk, Brūsa Springstīna (Bruce Springsteen) ar grupu "The Sessions" koncertieraksts no Dublinas 21. vietā, pankroka leģendas "The Clash" ar labāko singlu izlasi 23. pozīcijā, un pēdējais jaunums top40 - progresīvā metāla grupai Dream Theater ar devīto studijas veikumu "Systematic Chaos".

Corenell vs Lisa Marie Experience "Keep on Jumpin":

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu