Kura ģimene atgriezīsies "Dziedošajās ģimenēs"? (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Šo svētdien, 17. oktobrī, Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos LNT kanāla tiešraidē būs iespēja dzirdēt visu 12 dziedošo ģimeņu uzstāšanos. Uzstāsies gan tās sešas ģimenes, kuras turpina dalību projektā, gan arī tās sešas dziedošās ģimenes, kuras projektu šobrīd ir atstājušas. Un tikai jūs, skatītāji, noteiksiet, kura no ģimenēm, kas šobrīd ir atstājušas projektu, saņems iespēju atgriezties šā rudens sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos!

Ģimenes, kuras spēkosies skanīgumā par iespēju atgriezties projektā, ir Lāču ģimene no Limbažiem, Bicānu ģimene no Preiļiem, Martinsonu ģimene no Limbažiem, Dimantu ģimene no Baldones, Graumaņu ģimene no Druvienas un Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes.

Zaļkalniņu ģimene
Zaļkalniņu ģimene Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET
Bicānu ģimene
Bicānu ģimene Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Lāči no Limbažiem uzstāsies ar „Panis Angelicus”, Bicāni no Preiļiem dziedās dziesmu „Bagāts vīrs”, Martinsonu ģimene no Limbažiem izvēlējusies dziesmu „Ķiļķēns un klimpa”, Dimanti no Baldones - lirisko „Dzeguzes balss”, Graumaņu ģimene no Druvienas dziedās dziesmu „Tava sirds” un Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes iznāks uz skatuves ar „Es uzkāpu kalniņā”.

Lāču ģimene
Lāču ģimene Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Ģimenes, kuras turpina dalību projektā, šonedēļ arī mūs visus priecēs ar aizraujošām un skanīgām dziesmām, taču par šīm ģimenēm šo svētdien nevarēs balsot, jo tās visas redzēsim arī nākamnedēļ. Māsas Drozdovičas no Rīgas šo svētdien dziedās „Walk away”, Brūveri no Mārupes pārsteigs „Ziņģi par bailēm”, Dūdumu ģimene no Mārupes dziedās „Par pēdējo lapu”, Uškāni no Daugavpils uzstāsies ar „I’m yours”, Ņikonovi no Talsu novada Laucienes uzstāsies ar dziesmu „Peld balta migla” un Krūmiņi - ar „Jauna ēra”.

Graumaņu ģimene
Graumaņu ģimene Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Šonedēļ žūriju pārstāvēs LNT labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi par Latviju” vadītāja un veidotāja aktrise Katrīne Pasternaka, Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers un izcilais komponists Jānis Lūsēns.

Vēl tikai līdz pirmdienai, 18. oktobrim, var paspēt nobalsot par 24. oktobra repertuāru, jo tad skanēs tikai skatītāju izvēlētas dziesmas.

Apmeklē projekta „Dziedošās ģimenes” sadaļu LNT mājas lapā, uzspied uz banera, kas atrodas lapas augšpusē, un balso par, tavuprāt, labāko vai interesantāko dziesmu, kuru vēlies dzirdēt attiecīgās ģimenes izpildījumā.

Dimantu ģimene
Dimantu ģimene Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Balsot vari arī: http://www.lnt.lv/lv/competition/dziesmas/?inquiry_id=373659. Rezultāti tiks apkopoti, un katrai ģimenei tiks noskaidrota viena dziesma, par kuru būs visvairāk balsu.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu