Galahers aizgājis no Oasis mutiskas iebiedēšanas dēļ (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupas "Oasis" ģitārists Noels Galahers atklājis, ka aizgājis no grupas "mutiskas un vardarbīgas iebiedēšanas dēļ".

Kā ziņots iepriekš, pagājušajā piektdienā Noels Galahers paziņoja par savu aiziešanu, paskaidrojot, ka vairs nespējot strādāt ar brāli Laiemu, un atvainojoties faniem, kas iegādājās biļetes uz grupas koncertiem Parīzē, Konstancā un Milānā.

Vēlāk mūziķis izplatīja garāku paziņojumu, kurā atklāja, ka grupas biedri viņu iebiedēja. "Detaļas nav būtiskas, un to ir pārāk daudz, lai uzskaitītu. Tomēr uzskatu, ka jums ir tiesības zināt, ka pret mani, manu ģimeni, draugiem un biedriem vērsta verbālā un vardarbīgā iebiedēšana kļuva nepanesama," atklāja Noels Galahers. "Un atbalsta un sapratnes trūkums no menedžmenta un grupas biedru puses neatstāja man nekādas citas iespējas, kā vien paņemt savu apmetnīti un doties meklēt zaļāku zāli."

"Pēdējie 18 gadi ir bijuši patiešām apbrīnojami (un es ienīstu šo vārdu, taču šodien ir tā vienīgā reize, kad man tas šķiet piemērots). Sapnis piepildījās. Es paturu sev brīnišķīgas atmiņas."

Grupas pārstāve atklāja, ka tuvākajās dienās pārējie mūziķi izlems, vai turpināt savu muzikālo darbību bez grupas galvenā dziesmu vārdu autora un radošā virzītājspēka.

Kā norādīja ierakstu kompānijas "Creation Records" dibinātājs Alens Makdžī, visticamāk, Noels nepārdomās un nemainīs savu lēmumu. "Domāju, tas ir diezgan nopietni. Noels ir ļoti lepns, viņš neatgriezīsies. Un viņš zina, ka var ierakstīt veiksmīgu soloalbumu."

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu