FHM 100 seksīgākās pasaules sievietes (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Žurnāla "FHM" aptaujā "FHM 100 seksīgākās pasaules sievietes" Latvijas balsojumā par uzvarētāju kļuvusi Anna Lieckalniņa. Kopumā balsojumā tika saņemtas vairāk nekā 70 tūkstoši balsu.

Globālajā balsojumā par FHM aptaujas uzvarētāju kļuvusi amerikāņu aktrise Megana Foksa, kas ieņēmusi pērnā gada seksīgākās pasaules sievietes – aktrises Džesikas Albas – vietu.

Jaunais „FHM” maija numurs lasītājus pārsteigs ar jaunu izskatu, speciālo pielikumu ar 100 pasaules seksīgākajām sievietēm, kā arī seksīgāko sievieti Latvijā – Annu Lieckalniņu – līdz šim satriecošākajā foto sesijā.

Maija numurā varēs lasīt arī par FHM piedzīvojumiem pasaules hokeja čempionātā, kur Mongolija gandrīz uzvarēja Grieķiju, par eksorcista darba aizkulisēm, par Indianas Džonsa atgriešanos un daudz ko citu.

Starptautiskais žurnālu zīmols "FHM" ir pārstāvēts 30 valstīs. Latvijā tas ir populārākais izdevums jauniem vīriešiem vecumā no 17 līdz 30 gadiem.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu